Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN BARUT’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

BAŞKAN BARUT’TAN TEŞEKKÜR MESAJI
Bolu Belediyespor kulüp başkanı Sinan Barut zor ligde önemli rakipleri geride bırakarak Play-Of'lara kalan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımını tebrik etti. Başkan Barut, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu sezon batı grubunda yer alan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımını ilk kez bu grupta yer aldığının altını çizen Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Sinan Barut şunları söyledi: “Önceki yıllara oranla daha mütevazi bir bütçe ile sezon başı hazırlık yaptık. İnandığımız Salih hoca ve teknik ekibimiz ile bu yola çıktık. Beklemediğimiz bir şekilde batı grubunda yer aldık. İyi başladığımız sezonda beklemediğimiz sakatlıklar zaman zaman bizi sekteye uğratsa da, son dakikaya, son düdüğe kadar yılmadık, bırakmadık. Artık önemli bir başarının sahibiyiz, play-of'lardayız. Bu başarı tabi ki benim yönetici arkadaşlarımın teknik heyetin yada sporcuların değildir. Bu başarıda başta Bolu Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan'ın, iş adamlarımızın, taraftarlarımızın, basınımızın Bolu halkının büyük katkısı vardır.. Bu tür başarılar birliktelik ile gelir. İnanıyorum Play-Of'lar da Bursa'da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu konuda sporcularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyorum” dedi.

Başkan Barut ayrıca; “Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan'ın projesinde yer alan daha çok kitleye ulaşan, daha çok vatandaşımıza spor yaptıran bir kulüp olma hüviyetine adım adım ilerliyoruz. Bu bağlamda voleybol takımımız kulüp olarak lokomotifimiz olsa da, her alanda her spor dalında Bolu'ya hizmet eden bir kulüp olacağız" dedi.