Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Barut" Daha çok destek bekliyoruz"

Başkan Barut
Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, Belediyespor’un Sultanlar Ligi’ne yükselmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Barut, sezonun çok zorlu geçtiğini vurgulayarak Sultanlar Ligi’nin geçen sezondan daha zorlu olacağını belirtti. Sultanlar Ligi’nde daha fazla desteğe ihtiyaç duyacaklarının altını çizen Bolu Belediyespor Başkanı, sponsorlardan ve taraftardan daha çok destek bekledi.
Hedeflerinin en başından beri Sultanlar Ligi olduğunu söyleyen Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, yaşadıkları şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Barut, bu süreçte maddi sıkıntıların kendilerini zorladığını işaret ederek, yaşanan olumsuzluklara rağmen yanlarında olan başta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olmak üzere, Narven Termal Kasaba Genel Müdürü Serdar Yıldız’a, diğer sponsorlara ve taraftarlara teşekkür etti. Ayrıca Sinan Barut, bu sezon destek bekledikleri bazı sivil toplum kuruşlarının kendilerini büyük hayal kırıklığına uğrattığının altını çizerek, “Biz onlara gereken cevabı şampiyon olarak verdiğimizi düşünüyorum” dedi.

“BİZ BOLU’NUN ADINI DUYURMAK İÇİN DE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Lig etabının ve Play-Off’ların zorlu geçtiğini söyleyen Barut, “Bizim sezonun başından beri hedefimiz Sultanlar Ligiydi. Hedeften hiç şaşmadık, sürekli aynı hedef üzerinden koşturduk. Tabi mutluyuz. Çok yorucu ve zor bir lig geçti. Bütün takımlar denk güçtelerdi. Ama biz hem ligi lider olarak bitirdik hem yarı final ve final etabında kazanarak üst lige adımızı yazdırdık. Bolu için bu çok önemli bir adım. Üst ligde çok büyük takımlar, çok köklü takımlar, yerleşmiş takımlarla beraber oynayacağız. Ve onlarla beraber inanın bu işi yapıp becermeye çalışacağız. Kendimize inanıyoruz. Oyuncularımıza inanıyoruz. Bir şekilde biz Bolu’nun adını duyurmak için de elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

“BİZE BİRAZ DA BOLU HALKI DESTEK OLSUN YANIMIZDA OLSUN”

Sinan Barut, pandemi sürecinin olumsuzluklarına değinerek yaşadıkları zorlukları anlattı. Belediyespor Başkanı, “Bizler daha iç içe olmak isterdik ama maalesef pandemi sürecini biliyoruz bu konuda eleştireler aldığımızın da farkındayız ama biz sürekli uyarılarda bulunduk, maske ve mesafe yönünde. Bugünlük bizi mazur görsünler diyorum. Daha güzel galibiyetlerle daha güzel kutlamaları Bolu’ya yaşatacağız. Bizi takip etsinler. Bize biraz daha Bolu halkı destek olsun yanımızda olsun” şeklinde konuştu.

“NARVEN AİLESİNE VE SERDAR BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Barut, Narven Termal Kasaba Genel Müdürü Serdar Yıldız’ın yanlarında olduğunu ve desteklerini sonuna kadar eksik etmediklerini belirterek, “Serdar Beye çok teşekkür ediyoruz. Bizi ilk sezon başında ağırlamıştı. O zaman şampiyonluk yemeğini de burada yiyeceğiz diyerek bizleri cesaretlendirdi. Biz de hem Serdar arkadaşımıza hem de Bolu’ya layık bir sezon geçirdik. Bunun içinde bir uğur gibi şampiyonluk yemeğini de burada yedik. İnşallah önümüzdeki sezon başında da ilk yemeğimizi burada yeriz, sonra güzel galibiyetlerden sonra burada yemeye devam ederiz.  Narven ailesine ve Serdar Beye teşekkür ediyorum tekrardan” diye konuştu.

“BİZ ONLARA GEREKEN CEVABI ŞAMPİYON OLARAK VERDİK”

Pandemi nedeniyle Gölcük Tabiat Parkı’nın kapanması kendilerini ciddi ekonomik sıkıntıya soktuğuna değinen Barut, gelirlerinin %80 oranında azaldığını dile getirerek, “Pandemi nedeniyle Gölcük’ün kapanmasının ardından gelirlerimizde %80 azalma oldu. Mecbur sponsorlarla ayakta durmak zorundayız başka gelirimiz yok. Öncelikle her zaman dediğim gibi Tanju Başkan’a bu konuda çok teşekkür ediyorum. Onun dışında kısıtlı sponsorlarımıza bize destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Ben her zaman demiştim, biz Boluspor’un 30’da 1’ine razıyız.  Boluspor’un bizler 30’da biriyle şampiyonluk yaşayabiliyoruz, insanlara galibiyet yaşatabiliyoruz. İnsanları sevindirebiliyoruz. Yani Bolu’nun ve Bolu halkının sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, sporun sadece futbol sahalarında değil salonda da oynandığını bir şekilde bilmesi lazım. İnanın salon çok daha zevkli, çok daha değişik bir atmosfer var, sürekli daha elit bir çevre var. Futbol bizim canımız, kanımız. Boluspor’da bizim canımız kanımız ama biz sponsorlarımızdan daha fazla destek istiyoruz. Bizi çok sevindiren sponsorlarımız oldu, bizi kırmayan sponsorlarımız oldu. Tabi bunun yanında üzüldüğümüz sivil toplum kuruluşları başkanları oldu. Başka kapıya diyenler oldu, bu iş bizim değil diyenler oldu, biz bu kızlara para vermeyiz diyenler oldu. Değişik yorum yapanlar oldu.  Biz en son onlara gereken cevabı şampiyon olarak verdiğimizi düşünüyorum” kelimelerini kullandı.

“DAHA FAZLA DESTEK İSTİYORUZ SPONSORLARIMIZDAN”

Transferde geç kalındığını işaret eden Barut, sponsorlardan destek beklediklerini rica ederek, “Sultanlar ligine transferler başladı. Biz geç bile kaldık geçen sene çok erkenden başlamıştık transfer konuşmaya. O yüzden bir an önce hedefe yönelik olarak hem iç transferlerimizi bitireceğiz hem dışarıdan yabancı oyuncularla ilgili transfer çalışmaları yapacağız, tesisleşme çalışmalarımız olacak, profesyonel bir kadro kurmaya çalışacağız, bunun için elimizden geleni yapacağız ama biz daha fazla destek istiyoruz sponsorlarımızdan” dedi.