Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ATEŞ’İN 5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ATEŞ’İN 5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, ‘5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’ ile ilgili bir mesaj yayınladı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ateş, dünya kadın haklarını gününü kutlayarak,“Cumhuriyetimizin kurusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı verilmiş ve bu özel gün ülkemizde ve Dünya’da Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaya başlamıştır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun” dedi.

“5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜNÜN 88. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

Türker Ateş,“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir ve Kadınlarını okutmayan milletler yıkılmaya mahkûmdur. Bir ülkenin gelişimi, ilerleyişi ve kalkınması, Eğitimli, donanımlı, sosyal faaliyetlerde etkin ve kariyer yönünden statü sahibi olarak yaşamın her alanında aktif roller üstlenen kadınlarımızla sağlanabilir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak bizler, ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasında tarımdan sanayiye, eğitimden sosyo-kültürel yaşama kadar hayatın her alanında faaliyet gösteren tüm kadınlarımızın her zaman en büyük destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımız ve kadın girişimcilerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününün 88. Yıl dönümünü kutlar, mutlu ve başarılarla dolu bir gelecek dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: bolu haberler