Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİK HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

 “BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİK HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, başarılı bir yıl geçirdiklerini söyleyerek 2022 yılında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Yüceer, 2023 yılının 2022 yılından daha başarılı, daha verimli bir yıl olması temennisinde bulundu.

İl Özel İdaresi, Bolu’nun 487 köy ve 1135 mahallesine hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Yaz aylarında titizlikle asfalt çalışmalarını yürüten Özel İdare ekipleri, kışın karla mücadele çalışmalarında 24 saat görev yaparak vatandaşın mağdur olmaması için çalışıyor. Bunun dışında içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarıyla da vatandaşın mağduriyetini gideren İl Özel İdaresince 2022 yılında Bolu köylerine 297.380.000 TL.’lik bütçeyle hizmet götürüldü.

Bolu İl Özel İdaresi’nin 4,460 km. yol ağı bulunuyor. Bu yol ağı içerisinde toplam 487 köy ve 1135 mahalleye hizmet ulaştıran Bolu İl Özel İdaresi tarafından yıl boyunca çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

“BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİK”

Yüceer, köylere birçok hizmet götürdüklerini belirterek, “Özel İdaremiz yol ağında 487 köy ve 1135 mahalle bulunuyor. Her yıl muhtarlarımızla da istişare yaparak köylerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu doğrultuda köye yönelik hizmetler kapsamında, köylerimize 2022 yılında da birçok hizmet götürdük. Köylerimizin alt yapısı, kanalizasyonu, içme suyu, isale hattı, kaptaj, drenaj, yeni su deposu yapımı, bu depoların bakım ve onarımı, kanalizasyon arıtma sistemleri, birinci kat, ikinci kat asfalt, yama, yol bakım ve onarım çalışmaları ve sosyal alanlara destek gibi birçok hizmet tamamlandı. Bilindiği gibi 2022 yılı Özel İdare bütçemiz 206 milyon 550 bin TL. olarak gerçekleşti. Bununla birlikte KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi)  ödeneği 65 milyon 830 bin TL. ile İçişleri Bakanlığı ve İller Bankasından edinilen 25 milyon TL. hibe ödeneklerle toplamda 297 milyon 380 bin TL. bütçe ile işlerimizi gerçekleştirdik. Bu nedenle başarılı bir yıl geçirdiğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

İl Özel İdaresinin toplamda 350 personelle köylere hizmet götürdüğünü vurgulayan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, 2023 yılının 2022 yılından daha başarılı, daha verimli bir yıl olması temennisinde bulundu.

“DESTEKLERİNİ BİZDEN ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yüceer, özel idare hizmetlerine katkı sunan herkese teşekkür ederek; “Yaptığımız işleri gerçekleştirmemizde büyük katkısı olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız olmak üzere, Bolu Milletvekillerimize, Sayın Valimize, Değerli Kaymakamlarımıza, Özel İdare Genel Sekreterimiz nezdinde tüm özel idare personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca her yıl İl Genel Meclis toplantılarımızda önemli kararlara imza atan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Desteklerini bizden esirgemeyen İl Başkanımız ve tüm teşkilat mensuplarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Aynı azim ve şevkle 2023 yılında da hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bu vesile ile tüm Boluluların yeni yılını da en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler