Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BANKALAR VE PTT AREFE GÜNÜ AÇIK MI?

BANKALAR VE PTT AREFE GÜNÜ AÇIK MI?
9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili için geri sayım başladı. Vatandaşlar bayram tatili öncesi, bankalar, eczane, PTT, noter açık olacak mı sorularına yanıt aramaya başladı.

Ramazan bayramına sayılı günler kala bayram tatilini hafta başı ile birleştirmek isteyen vatandaşlar, 3 Haziran arife gününde bankaların, eczanelerin ve PTT’lerin açık olup olmadığını merak ediyor.

BAYRAMI ARİFESİNDE BANKALAR AÇIK MI?

Ramazan bayramı arefesi 3 Haziran Pazartesi günü bankalar ve resmî kurumlar, yarım gün çalışıyor. 12.30'a kadar açık olacak olan bankalar öğleden sonra resmi tatile girecek.

PTT ŞUBELERİ YARIM GÜN HİZMET VERECEK

Türkiye'nin en yoğun kamu kurumlarından PTT şubeleri de öğlene kadar açık olacak. 12:30'a kadar işlemler yapılabilecek, öğleden sonra resmi tatile girecek.

ECZANELER YARIM GÜN ÇALIŞACAK

3 Haziran Ramazan bayramı arefesinde eczaneler de yarım gün yani 12.30'a kadar çalışacak. Ancak bugün yine bayram boyunca açık olacak çeşitli nöbetçi eczaneler olacak.

NÖBETÇİ NOTERLER AÇIK OLACAK

Noterler de Ramazan bayramı 3 Haziran Ramazan Bayramı arefesinde yarım gün açık olacak. Fakat, eczaneler gibi nöbetçi noterler de vatandaşa hizmet verecek.