Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BANAZ KÖYÜ NAMAĞLUP LİDER

BANAZ KÖYÜ NAMAĞLUP LİDER
Köyler Arası Futbol Turnuvası, Banaz Köyü ile Demirciler Köyü arasında oynanan karşılaşmayla devam etti. Mücadele 0-0 eşitlikle devam ederken, Demirciler Köyü futbolcularının mücadelenin hakemiyle girdiği diyaloğun ardından maçın hakemi karşılaşmayı durdurarak soyunma odasına gitti.

Turnuvada iki maçını kazanıp yoluna devam eden Banaz Köyü, çeyrek finale çıkmayı garantileyen taraf oldu.

Bolu’da yıllar sonra tekrar düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda heyecan sürüyor. Karaçayır’da bulunan sentetik sahalarda gerçekleşen karşılaşmada Banaz Köyü ile Demirciler Köyü karşı karşıya geldi.

Oldukça hareketli geçen karşılaşmanın 47.dakikasında Demirciler Köyü futbolcularının maçın hakemiyle girdikleri diyaloğun ardından mücadele yarıda kaldı. Mücadele ile ilgili son kararı tertip komitesi verecek.

“Talihsiz bir olay yaşandı”

Maçın ardından Banaz köyü muhtarı Ahmet Süme açıklamalarda bulundu. Süme, birlik ve beraberlik mesajı verecek; “Talihsiz bir olay yaşandı. Bizim açımızdan üzücü bir olay oldu. Bu turnuvanın amacı kardeşlik dostluk birlik ve beraberliktir. Bizi destekleyen köy halkımıza ve komşu köylerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: bolu haberler