Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BALIK SEVERLERİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

BALIK SEVERLERİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK
Lezzetli balık ve deniz mahsullerinin dışında sıra dışı deniz mezeleriyle yıllardır Karadeniz Ereğli’de balık severlerin vazgeçilmezi haline gelen Şirin Ereğli Balık Restaurant, Bolu halkına hizmet vermeye başladı.

BALIK SEVERLERİN DAMAKLARINDA İZ BIRAKMAYA HAZIRLANIYOR

Kendine özgü ve iddialı mezeleriyle deniz lezzetlerine farklı bir yorum getiren Şirin Ereğli Balık Restaurant, Karamanlı mahallesi Atatürk bulvarında, şık dekorasyonu ve modern tarzıyla alışılmış balık restoranlarının dışına çıkıyor.

Deniz ürünlerine getirdiği farklı yorumla balık severlerin damaklarında iz bırakmaya hazırlanan, Şirin Ereğli Balık restaurant şirket organizasyonlarından iş toplantılarına kadar birçok organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Şirin Ereğli Balıkçısı sizlere tam bir ziyafet tatmanızı sağlayacak. Güler yüzlü hizmet anlayışı ile keyifli yemek saatlerinde kendinizi özel hissedeceksiniz.

Canlı ve taze balık çeşitleri ile faaliyetlerine devam ediyor. Barbunya(tekir), mezgit, iskorpit, levrek, yerli somon, norveç somonu, çupra, karides, kalamar, midye dolma, midye tava gibi birçok balık çeşidi ile hizmet vermeye başlayan Şirin Balık Restaurant, balık severleri bekliyor.