Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BAL LİGİ SEVİYESİNDE OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ”

“BAL LİGİ SEVİYESİNDE OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ”
Geçen yıl BAL liginden düşen BU Sezon Bolu 1.Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi, verecek olan Gerede 1970 FK’nın yeni Başkanı Celal Uslu Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra hedeflerini ve projelerini anlattı.

Yeni bir yapılanma içine girdiklerini belirten Başkan Celal Uslu. “3 yıllık bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda Gerede halkına layık olmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Hedefimiz uzun vadeli projelerle başarı sağlamak”

Gerede 1970 FK Başkanı Uslu, uzun vadeli projelerle başarılı olmak istediklerini dile getirerek; “Geçen sene büyük çabaları rağmen maalesef BAL liginden düştük. Şanssız bir sezon geçirdik. Hedefimiz uzun vadeli projelere tekrar başlayıp, bu sene başarılı olup tekrar Gerede’nin layık olduğu liglere çıkmak” şeklinde konuştu.

“BAL ligi seviyesinde oyuncularla görüşüyoruz”

BAL ligi seviyesinde görüştükleri oyuncular olduğunun altını çizen Uslu; “Görüştüğümüz oyuncular var. BAL ligi seviyesinde var, amatör içinde var. Hocamızla anlaştık sayılır. İki tane üst liglerde hocalık yapacak isimlerle anlaştık. Onları da birkaç gün içinde açıklayacağız” dedi.

“Bu sene dostluk içinde bir sezon olmasını istiyoruz”

Gerede ile Yeniçağa arasında yaşanan tatsız olaylara da değinen Gerede 1970 FK başkanı Uslu; “Geçen sene hem Yeniçağa’da hem de Gerede’de tatsız olaylar oluştu. Kesinlikle ben kabul etmiyorum öyle şeyleri. İnşallah bu sene dostluk içinde bir sezon olmasını istiyoruz. Kendimde Yeniçağaspor Kulübü Başkanı ile görüşmek istiyorum. Onlarla birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Komşu ilçeleriz. Kesinlikle birleştirici ve bütünleştirici olmamız lazım. Tatsız olayların yaşanmamasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.  

“Dışarıdan, çevreden ve Bolu’dan da transferlerimiz olacak”

Transfer edecekleri oyuncu grubunun çoğunluğunun dış transfer olacağını aktaran Uslu; “Bolu’dan da oyuncularımız olacak. Çoğunluğu dışarıdan olur büyük ihtimal. Ama Bolu’dan araştırmalar yapılıyor. Geredemizde komple bir takım çıkaracak kapasitemiz yok şuanda. Dışarıdan, çevreden ve Bolu’dan da transferlerimiz olacak” dedi.

“Gerede halkımızdan her türlü desteği bekliyorum”

Gerede 1970 FK Başkanı Uslu, Gerede halkından manevi destek beklediklerinin altını çizerek; “Biz maddiden ziyade manevi destek bekliyoruz. Maçlarımıza gelsinler. Taraftarlarımızın, ailesiyle, çocuklarıyla maçlara geleceği bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Her türlü desteklesinler bizi. Her şey önce Türkiye sonra Gerede için. İnşallah birleştirici bir rol oynayacağız. Belki konserler falan düzenleyebiliriz. Gerede halkımızdan her türlü destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

“Teklif gelirse Boluspor’da da görev almayı kabul ederim”

Gerede 1970 FK Başkanı Celal Uslu son olarak teklif gelirse Boluspor’da da aktif görev alma almak istediğini sözlerine ekleyerek; “Boluspor’da hiç yönetimde bulunmadım ama benim Amerika’daki evimde bile Boluspor bayrağı vardır, şapkası vardır. Boluspor’a her zaman sempatim vardır. İnşallah teklif gelirse Boluspor’da da bir görev almayı kabul edebilirim, açığım her zaman.

Etiketler: bolu haberler