Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAKAN YARDIMCISI METİN’DEN GÖLCÜK AÇIKLAMASI

BAKAN YARDIMCISI METİN’DEN GÖLCÜK AÇIKLAMASI
Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih metin, Bolu Gazeteciler Cemiyeti ile sabah kahvaltısında buluşarak soruları yanıtladı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gölköy’de yapılan çevre düzenlenmesinin 2021 yılı bahar aylarında kadar hizmete açılacağını söyleyerek, “Son dönemde vatandaşlarımızın talebi vardı. Biz bu talebe uygun olarak projelendirme yaptık. 2021 baharı itibariyle vatandaşların aileleriyle birlikte güzelce vakit geçireceği bir mesire alanını oluşturmuş olacağız. Çalışmalarımız planlarımız dahilinde iyi gidiyor. Kış sezonuna uygun bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirerek 2021 yılı bahar aylarında hazır olacağız” diye konuştu.

Gölköy’e belirli bir saatten sonra girişlerin yasaklanacağını belirten Fatih Metin, “Ailelerin Bolu Merkez’de hoşça vakit geçirebileceği bir alan orası. Giriş ve çıkışı daha güvenli hale getireceğiz. Ailelerin gitmesini engelleyen bir alan olmaktan çıkartıp girişi kontrollü ve sadece ailelere yönelik bir mesire alanı olarak düzenleyeceğiz. Belli bir saatten sonra girişi yasaklayacağız. Özellikle yaz akşamlarında kullanılması için oraya ışıklandırma yapacağız” dedi.

Etiketler: bolu haberler