Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAKAN YARDIMCISI METİN, HALUK LEVENT’E PLAKET VERDİ

BAKAN YARDIMCISI METİN, HALUK LEVENT’E PLAKET VERDİ
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Akdeniz’de çıkan orman yangınlarına müdahale noktasında yardım eden Haluk Levent ve Ahbap Gönüllüleri’ne teşekkür plaketi takdim etti.

Yaz aylarının en sıcak döneminde, Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en büyük yangınlarıyla mücadele etti. Akdeniz başta olmak üzere ülkenin pek çok noktasında aynı ayna büyük yangınlar başladı ve geniş alanları tahrip etti. Bu yangınlarla mücadele noktasında, Devlet imkanlarının yanı sıra vatandaşlarla büyük gayret sarf etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin de yangınlarla mücadele noktasında Fransa’dan helikopter kiralayan Ahbap Derneği’ne teşekkür etmek amacıyla sanatçı Haluk Levent’e plaket takdim etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yardımcısı Metin, “Kıymetli sanatçımız Haluk Levent nezdinde ormanlarımızı ve canlılarımızı korumak için mücadele eden vatandaşlarımıza ve Ahbap Gönüllülerine göstermiş oldukları gayret ve özveri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Haluk Levent de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Ahbap Derneği olarak Fransa’dan Puma Helikopteri kiralamıştık. Helikopterimiz Fethiye, Köyceğiz , Marmaris bölgelerinde on binlerce ağacın, canlının yaşamasını sağladı. Bu başarıdan ötürü Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Metin’den teşekkür plaketi aldık” ifadelerini kullandı.