Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAKAN YARDIMCISI METİN BOLU BASININI AĞIRLADI

BAKAN YARDIMCISI METİN BOLU BASININI AĞIRLADI
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, Bolu basını ağırladı. Ankara’da DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde akşam yemeğinde Bolu basınıyla bir araya gelen Bakan yardımcısı Metin, 2020 yılını değerlendirdi.


Tarım ve Orman Bakanlığı olarak 2020 yılında ilimiz Bolu’da yapılan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgi veren Bakan yardımcısı Fatih Metin; ‘Bolu bizim sevdamızdır. 2020 yılında pandemi sürecine rağmen Bolu dair yatırımlarımıza ara vermedik. 2021 yılının da bu yatırımlar artarak devam edecek’ dedi.

 

Bolu’nun tüm istekleri yerine getirildi

Bolu basının temsilcileri, Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin’in misafiri oldu. Ankara’da Bolu basınını ağırlayan Bakan yardımcısı Metin, 2020 yılında Orman Bölge Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü, DSİ ve Milli Parklar Müdürlüğü olarak yapılan yatırımlar hakkında bir sunum yaptı. Bolu’dan gelen tüm taleplerin kendileri için emir olduğunu vurgulayan Bakan yardımcısı Metin, Bakanlığın sağladığı tüm teşviklerden Bolu’yu yararlandırdıklarını dile getirdi.

 

Yatırımlar 2021 yılında da devam edecek

Bolu’nun geleceği açısından büyük öneme sahip olan Dörtdivan Tekke Barajının 2021 yılında hizmete gireceğini söyleyen Bakan yardımcısı Fatih Metin, Karadere Suları Projesi, Seben Ovası sulama Projesi, Gölköy Projesi, Büyüksu rehabilitasyon projesi ve İlimizde devam eden dere ıslahları projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Tarım alanında yapılan yatırımlar ve Bakanlık tarafından Bolu’ya sağlanan krediler hakkında basın mensuplarına detaylı bilgiler veren Bakan yardımcısı Metin, 2020 yılı içerisinde Bolu’dan gelen tüm taleplerin yerine getirilmesi adına yoğun bir tempoda çalıştıklarını dile getirdi.     

 

Etiketler: bolu haberler