Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAKAN SOYLU VE KASAPOĞLU VALİ KILIÇ’LA GÖRÜŞTÜ

BAKAN SOYLU VE KASAPOĞLU VALİ KILIÇ’LA GÖRÜŞTÜ
Bolu Valisi Erkan Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun başkanlığında VKS yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda Üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçları ile öğretim yurtlarının durumu değerlendirildi.

HABER: ASLI AKIŞ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından, aralarında Bolu Valisi Erkan Kılıç’ında yer aldığı 81 il Valisi, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları ve Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile videokonferans yöntemiyle Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

“ÖĞRENCİ BARINDIRMA SİSTEMİNİN STANDARTLARINI DÜNYADA BİZ BELİRLİYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kasapoğlu, Türkiye'nin dünya üzerindeki en büyük ve en nitelikli yurt altyapısına sahip olduğunu belirterek, "Öğrenci barındırma sisteminin standartlarını dünyada biz belirliyoruz. 81 il, 251 ilçe 775 yurdumuz bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu, yurt sayısının yeni yatırımlarla arttığına dikkati çekerek, "Bu anlamda hep birlikte yeni dönemi istişare etmek, atılacak adımları birlikte atmak ve artan yurt talebine kalıcı çözümleri birlikte üretebilmek için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Etiketler: bolu haberler