Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAKAN SELÇUK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAKAN SELÇUK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye’nin 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında gerçekleştirdiği Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları’nda Bolu’da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.


Bakan Ziya Selçuk, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları’nda Türkiye’nin eğitim vizyonu çerçevesinde öğretmenlere seminer verdi. Öğretmenler seminere yoğun bir ilgi gösterdi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen programa; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yanı sıra Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Vali Vekili İlhan Turgut, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Yaman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güngör Karauğuz, Bolu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve Bolu genelindeki okullarda görev yapan öğretmenler katıldı.

Programın sonunda Bakan Ziya Selçuk’a Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Yaman tarafından üzerinde üniversitemizin logosunun olduğu çini bir hatıra tabağı takdim edildi; üniversitemizden bir kış manzarası fotoğrafının yer aldığı tablo hediye edildi.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de Bakan Selçuk’a hediye takdiminde bulundu. Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ziya Selçuk adına Merkez, Gerede ve Mengen ilçelerinde dikilen 2 bin 150 fidana ilişkin fidan sertifikası, Bakan Ziya Selçuk’a sunuldu.