Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAKAN PAKDEMİRLİ AK PARTİDE

BAKAN PAKDEMİRLİ AK PARTİDE
Bolu’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemir’li AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretinde AK Partililerle bir araya gelen Bakan Pakdemirli, bakanlık faaliyetleri ve desteklemeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Pakdemirli’nin AK Parti ziyaretine, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, partililer ve muhtarlar katıldı.

Ziyarette açılış konuşmasını AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay yaptı. Doğanay, “Yılın son gününde Bolu’ya teşrif eden ve Belediye Başkan adayımız Fatih Metin’le yürütmüş olduğumuz seçim kampanyamıza destek veren çok değerli bakanıma şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yapacağımız yerel seçimlerde, gönül birliği içerisinde, öncelik merkez olmak üzere, 8 belediye ve 3 beldemize, Ak Parti bayrağını dikerek, ‘durmak yok, yola devam’ diyerek milletimize hizmet etmek için yola çıktık.” dedi.

Nurettin Doğanay’ın ardından konuşmasını yapan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, Bolu ilinde tarım ve orman alanında yapılan faaliyetlerden bahsetti. Küpçü şöyle konuştu; “Bolu insanı, orman ve ağaç konusunda bir hassasiyete sahip. 2001 yılına kadar Türkiye’ye kazandırılan ağaç sayısı yıllık 800 bin civarındaydı. Şuan Bolu’da 1,5 milyon fidan toprakla buluşmuş durumda. Bolu’nun %65’i orman iken, şuan %67’leri bulmuştur. Dedikleri gibi, insanlar Ak Parti’ye oy vermekle aslında kendi özlemlerine, kendi hayallerine oy verdi. Verilen oylar boşa gitmedi.”

Ziyaretin devamında AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin konuşmasını yaptı. Metin, “Bolu olarak çok kuvvetli bir orman teşkilatımız var. Bu sayede de orman bölge müdürlükleri arasında en fazla karlılığa sahip yer de Bolu. Tarım da öyle, Tarım İl Müdürlüğü oturmuş kadrosuyla il ve ilçe merkezleri ve köylerinde özveri ile çalışıyor. Hem tarımda, hem de hayvancılıkta çok önemli işlere imza atıldı Bolu’da. Bolu’da diğer sektörlerde de dengeli bir büyüme var. İki ürünümüz öne çıkıyor, patates ve buğday. Ama Ziraat Odamızın özverili çalışmaları ve muhtarlarımızın hassasiyetleri ile Bolu’da ürün çeşitliliği noktasında büyük bir gayret var. Bolu’da inşallah önümüzdeki dönemde Ayçiçek, mısır ve nohutta bir farklılık ortaya koymak istiyoruz, mısırda da önemli bir mesafe aldık.” dedi.

Ziyarette son konuşmayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Konuşmasının sonlarına doğru AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’den övgü dolu sözlerle bahseden Bakan Pakdemirli şunları söyledi; “Fatih Metin, ciddi bir devlet tecrübesi olan, bunun yanında siyasi tecrübesi olan, hem yerel teşkilatlarda çalışmış hem milletvekilliği yapmış, Bolu için bulunmaz kaftan olan bir arkadaşımızdır. Ankara’daki dostluk ilişkimiz açısından tabi ki üzüldüm ama buraya gelmesi açısından, Bolu’nun böyle nadide bir belediye başkanına kavuşacağını öğrendiğim zaman, Bolu namına çok memnun oldum. Bu anlamda Bolu’nun, değerli kardeşime destek çıkacağına ve onu sırtlayıp omuzları üzerinde taşıyacağınıza inanıyorum.

Fatih Metin kardeşim, bizden ne isterse, tabi ki ben 81 ilin bakanıyım ama bu işler biraz da gönül meselesidir. Kendisinin bize Ankara’da vermiş olduğu desteğin karşılığını, kendisine Bolu’da, inşallah misli misli ödeyeceğim.”

Bakan Pakdemirli’nin konuşmasının ardından toplantıya katılan muhtarlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalı portresi hediye edildi.