Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAKAN KASAPOĞLU “YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK”

BAKAN KASAPOĞLU “YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK”
Geçtiğimiz hafta ilimiz Gerede ilçesinde Beşiktaş Kulübünün spor tesisi açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şehit İsmail Coşkun Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinin açılışını yaptı.


Beşiktaş Kamp ve Dinlenme Tesislerinin açılışı için Gerede’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu beraberinde Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin’in katılımlarıyla 7 ay önce hizmete giren Şehit İsmail Coşkun Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinin resmi açılışını yaptı.

Açılıştan sonra yetkililerden bilgi alan Bakan Kasapoğlu havuzun kullanımından dolayı memnuniyetini ifade ederken Türkiye genelinde bir kampanya başlattıklarını söyledi. “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” adlı proje kapsamında Gerede’de yaşayan çocukların da faydalanacağı müjdesini verdi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamasında “Gerek Spor Toto Başkanlığı döneminde gerekse şu anda Gençlik ve Spor Bakanlığı döneminde Geredemize yapılan Tenis Kortlarına, Gençlik Merkezine, Şehir Stadı Zemini ve Çevre Düzenlemesine, Kapalı Yüzme Havuzuna maddi manevi büyük katkı sağlayan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bakanımızla, emeği olan tüm tesisleri inceledik. Yüzme Havuzunun Sembolik açılışını gerçekleştirdik. Kendileri gönderdiği paraların doğru yerlerde doğru işlerde kullanılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Geredemize katkılarının devam edeceğini bildirdi. Bizde Belediye olarak Sayın Vekilimizle, İlçe Başkanımızla birlikte talep dosyamızı sunduk. Sayın Bakanımıza İlçe Halkım adına şükranlarımı sunarım” dedi.

Açılışın ardından Bakan Kasapoğlu, Gerede merkezinde yer alan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gerede İlçe Stadyumu, İlçe Spor Salonu ve Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mustafa Allar ise Bakan Kasapoğlu’na ilçe ile alakalı dosya teslim etti. Bakan Kasapoğlu’na Gerede Belediyesi tarafından hediyelerin takdim edilmesinden sonra Kasapoğlu ilçeden ayrıldı.