Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bakan Karaismailoğlu Bolu'da

Bakan Karaismailoğlu Bolu'da
Ulaştırma ve Altyapı Baknı Adil Karaismailoğlu Güney Çevre Yolu ve Bolu Mudurnu Şantiyesinde inşaatlarında incelemelerde bulunmak ve yapılan yatırımların yerinde değerlendirilmesi amacıyla Bolu’ya geldi.
Ziyaret ve Temaslarda bulunmak için gelen Bakan Adil Karaismailoğlu'nu  Valilik önünde Vali Ahmet Ümit ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Daha sonra  Valilik şeref defterini imzalayan Adil Karaismailoğlu Valilik makamına gerek Vali Ahmet Ümit'ten bilgi aldı. Valilik ziyaretini tamamladıktan sonra Bolu Güney Çevre Yolu Şantiyesini ziyaret ederek, burada devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Karaismailoğlu basın açıklamasında bulundu.

Bakan Adil Karaismail oğlu yaptığı basın açıklamasında "“İnşallah Bolu’ya güzel hizmetlerimiz devam edecek. Devam eden projelerimizle ilgili gerekli istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah bundan sonra da gelecek olan talepler doğrultusunda, yeni yapacağımız yatırımlarla ilgili de çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bununla ilgili gerekli istişarelerde bulunup Boluluların talepleri doğrultusunda projelerimizi şekillendirip Boluluların hizmetine sunacağız" dedi.

Ülkenin her noktasında büyük gelişmeler var
Her konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri vatandaşın hizmetine sunduklarını söyleyen Karaismailoğlu, “Ülkenin her noktasında çok büyük gelişmeler var. Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda. Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz. Onların moral, motivasyon ve yaşam kalitesini güçlendirmek için canla başla çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün ekip olarak, özellikle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak ülkemizin her noktasında inşallah bütün vatandaşlarımızı birbirine bağlayarak dünyayla bağlantılarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.
Bakan Karaismailoğlu, Güney Çevre Yolu şantiyesinde yaptığı incelemelerin ardından, Bolu Mudurnu Çevre Yolu Şantiyesine geçti. Burada da incelemelerde bulunan Karaismailoğlu, yetkililerden brifing aldı.