Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ’LÜ ÖĞRENCİLER TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINI ANLATTI

BAİBÜ’LÜ ÖĞRENCİLER TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINI ANLATTI
BAİBÜ Sağlık Fakültesi Hemşirelik Bölümü Sağlık Eğitimi dersi uygulaması kapsamında Öğr. Gör. Hacer Alpteker danışmanlığında; üniversiteli öğrenciler, ilkokul 4.sınıf öğrencilerine teknoloji bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim verdi.

Haber: CANSU GÜRZ

Üniversite öğrencileri teknoloji bağımlılığına karşı bilinç oluşturmak amacıyla ilkokullu öğrencilere interaktif oyunlarla internet ve teknolojik aletler olmadan yapılabilecek etkinlikleri hem tanıttılar hem öğrettiler.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 2.sınıf öğrencileri Esra Çelik, Beyzanur Vanlıoğlu, Ceren Sezer, Gizem Cengil, Gizem Uslu, Gürkan Bodur, Medine Kadir, Melike Saraçoğlu, Muhammed Can Bayram, Nehir Aydoğan, Sedanur Aktaş, Sena Nur Arslan, Gazipaşa İlkokulu 4.sınıf öğrencilerine teknoloji bağımlılığını bir proje kapsamında anlattılar.

Minik öğrencilerin oldukça ilgi gösterdiği sunumda; teknoloji bağımlılığı nedir, nasıl oluşur, belirtileri, sağlığa olan zararları ve kurtulmak için neler yapılabilir konuları işlendi.

Eğitimin ardından öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildikten sonra Hemşirelik öğrencilerinin geri dönüşüme uygun malzemelerle tasarladıkları interaktif oyunlarla internet dışında nasıl vakit geçirebileceklerini gösterdiler.

Minik öğrenciler sunum ve oyunlarla eğlenerek öğrendi. Program oyunların bitişinde hediyelerini alan ve teknoloji bağımlılığı konusunda bilinçlenen öğrencilerle fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Etiketler: bolu haberler