Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ'de resim yarışması

BAİBÜ'de resim yarışması
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi sanat malzemeleri firması Talens’in katkılarıyla “1. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması” düzenliyor.

 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından Hollandalı ünlü sanat malzemeleri firması Talens’in katkılarıyla, ülkemizdeki üniversitelerde öğrenim gören genç sanatçı adaylarını destekleyerek özendirmek, yeni ürünler ortaya koymalarını sağlamak ve Çağdaş Türk Sanatına katkıda bulunmak amacıyla “1. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması” düzenlenecek.

Yarışma ile Çağdaş Türk Sanatı’nı oluşturan genç sanatçı adaylarını yeni eserler ortaya koymaları konusunda teşvik etmek, özendirmek ve bu eserlerin sergilenerek daha geniş kitlelerle buluşmasını sağlamak amaçlanıyor.

Yarışma başvurular 16 Nisan 2021 Cuma günü Saat: 23.59’a kadar, [email protected] e-posta adresinden yapılacak.

Ön elemeyi geçen eserler, 22 Nisan 2021 Perşembe günü (baiburesim.ibu.edu.tr) web sayfasından duyurulacak. Ön elemeyi geçen eser sahiplerine de e-posta ile bilgi verilecek.

Seçici Kurul tarafından yapılacak ön elemeyi geçen eserler, sergilenmeye hazır bir şekilde 30 Nisan 2021 Cuma günü mesai bitimine (17:00) kadar BAİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne elden ya da kargo yoluyla teslim edilecek. Bu tarihe kadar gönderilmeyen eserler ise elenmiş sayılacak.

 DEĞERLENDİRME

Seçici Kurul tarafından 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü yarışmaya gönderilen eserlerin değerlendirmesi yapılacak. Değerlendirme duyuru tarihi 05 Mayıs 2021 Çarşamba günü baiburesim.ibu.edu.tr adresinden yapılacak.

SONUÇLAR VE SERGİLEME

Yarışma sonuçları www.baiburesim.ibu.edu.tr sayfasından duyurulacak. Başarı ödülü ile mansiyon ödülü alan ve sergilenmeye değer görülen eserler, BAİBÜ Sergi Salonunda 10-13 Mayıs 2021 tarihlerinden itibaren sergilenecek.

Katılım Koşulları ve ayrıntılı bilgi için: http://baiburesim.ibu.edu.tr/