Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ SEBEN İZZET BAYSAL MYO’DAN BBV’YE ZİYARET

BAİBÜ SEBEN İZZET BAYSAL MYO’DAN BBV’YE ZİYARET
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Seben İzzet Baysal Meslek Yüksek Okulu’nda görev yapan akademisyenler Bolu Bağışçılar Vakfı’nı ziyaret etti.

Vakıf binasında gerçekleştirilen ziyaret sırasında, AİBÜ Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Macit Demirer, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fazilet Nohut, Bahçe Tarımı Programı Öğr. Gör. Faruk Çetin tarafından, Şerafettin Erbayram zamanında örnek proje olarak hayata geçirilen elma bahçesinin durumu hakkında BBV Yönetim Kurulu’na bilgi verildi.

BBV tarafından Merhum Şerafettin Erbayram zamanında BAİBÜ Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’na yapılan elma bahçesinin çiftçiler için örnek olarak kurulduğunu belirten BBV Başkanı Nahit Abak, geçen zaman içinde elde edilen veriler doğrultusunda yeni bahçeler oluşturulabileceğini söyledi.

“TARIM PROJELERİNE HER ZAMAN DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”    

Bolu’nun tarımsal kalkınma hedefinin kendileri için Şerafettin Erbayram’dan kalan miras olduğunu ifade eden Abak, “Merhum Kurucu Başkanımız Şerafettin Erbayram Bolu tarımına büyük katkılar sağlamıştır. Tarımsal kalkınma, toplumsal gelişmenin de temelini teşkil ediyor. Yaşam standartları yüksek bir Bolu için tarımsal kalkınma vakfımız için büyük önem taşıyor. O nedenle Bolu’da gerçekleşecek tarım projelerine her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken proje paydaşlarımız olan diğer kurumlarla uyum içinde çalışıyoruz. Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’muz tarımsal alanda yürüttüğü çalışmalar bizler için çok önemli. İnşallah Bolu tarımına katkı sağlayacak farklı projelerde Seben Meslek Yüksekokulu’muz ile birlikte çalışır, Şerafettin Erbayram’ın idealindeki tarımsal gelişmeyi Bolu olarak başarırız” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler