Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ PROJESİYLE MARKA’DAN BOLU TEKNOKENT’E ALTYAPI DESTEĞİ

BAİBÜ PROJESİYLE MARKA’DAN BOLU TEKNOKENT’E ALTYAPI DESTEĞİ
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öncülüğünde hazırlanan “Bolu TeknoKent ve Bolu İlinde KOBİ’lerin İnovasyon ve İhracat Kapasitelerinin Artırılmasına Yönelik Farkındalık Geliştirilmesi” projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansından (MARKA) destek almaya hak kazandı.

BAİBÜ BÖLGESEL KALKINMAYA KATKI VERMEYE DEVAM EDİYOR

MARKA’nın destek çağrıları kapsamında başvuruda bulunan Bolu Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. (Bolu TeknoKent), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’nın 2021 Yılı Teknik Destek Programının Eylül-Ekim başvuru döneminde TR42/21/TD/0092 numaralı “MARKA Teknik Destek projesi destek almaya hak kazandı.

Proje; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın destekleriyle, BAİBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim Üyeleri Prof. Dr. Rahmi Yücel, Dr. Öğretim Üyesi Cengizhan Yıldırım ve Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Dr. Derya Yücel tarafından hazırlandı. Projenin başvurusu ise; Bolu TeknoKent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kamil Gürel, Bolu TeknoKent Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa İmren, BAİBÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi görevlileri Dr. Hamza Karakuş ve İsmail Özcan tarafından gerçekleştirildi.

BAİBÜ PROJESİYLE BOLU KOBİ’LERİNİN GELİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

MARKA Teknik Destek Projesi ile Bolu TeknoKent ve Bolu ilinde faaliyet gösteren KOBİ’lerin inovasyon, rekabet ve ihracat kapasitelerinin artırılmasına yönelik farkındalık geliştirilmesi ve KOBİ’lerin birçok alanda gelişim sağlaması hedefleniyor.

Proje sonuçlandığında KOBİ’lerin inovasyon süreç ve yönetimine ilişkin bilgi ve becerileri ile yeni projeler hazırlama yeteneklerinin artırılması, teknoloji geliştirme ve kullanabilme kapasitelerinin geliştirilmesi, inovasyon sürecinde ekip ruhunun oluşturulması ve iç ve dış takım iş birliklerinin artırılması, kurumsallaşma ve markalaşmanın artırılması, sürdürülebilir iş bilincinin kazandırılmış olacak.
Etiketler: bolu haberler