Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ KÜTÜPHANE ORYANTASYON EĞİTİM VE TANIMI YAPILACAK

 BAİBÜ KÜTÜPHANE ORYANTASYON EĞİTİM VE TANIMI YAPILACAK
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle her ay düzenli olarak eğitim programı yapmayı planlamaktadır.

Bu planlama çerçevesinde düzenli olarak Çarşamba günleri 10.00 – 11.30 saatleri arasında uygulamalı “Kütüphane Oryantasyon Eğitimi ve Tanıtımı” yapılacak olup; ilgili eğitimlere önceden kayıt yaptırmak zorunlu olmayacaktır. Kullanıcılar belirten saatler içerisinde Kütüphanemiz Cemil Meriç Konferans Salonu’nda düzenlenecek eğitimlere katılım sağlayabilirler.

Aynı şekilde cuma günleri 10.00 – 12.00 saatleri arasında “Katalog Tarama/Elektronik Kaynaklara Erişim ve Kullanım” eğitimleri düzenlenecek olup; katılım için önceden kayıt zorunlu olacaktır. Standart olarak eğitim için ayrılan gün ve saatlerde talepte bulunan gruplara yönelik eğitim planlaması yapılacaktır.

Planlanan takvim dışındaki eğitim talepleri için ekte yer alan ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı web sayfasında bulunan “Kullanıcı Eğitimi Başvuru Formu’nu doldurularak [email protected] adresine gönderilmesi halinde gerekli değerlendirme ve planlama yapılacaktır.

Etiketler: bolu haberler