Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ JUDODA ŞAMPİYON OLDU

BAİBÜ JUDODA ŞAMPİYON OLDU
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) kuruluşunun 30. yılı ve Büyük Taarruz’un 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Judo Ligi’nde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi şampiyon oldu.

Türkiye Üniversiteler Arası Judo Ligi 30 üniversite ve 200’den fazla sporcunun katılımıyla 14-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi.

Müsabakalarda, Üniversite takımı Spor Bilimleri Fakültesinden Araştırma Görevlisi Semih Karaman antrenörlüğündeki öğrenciler Melike Keskinoğlu ve Cemre Malakçıoğlu Kadınlar KATA Şampiyonası’nda rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonu oldu. Üniversite takımı; tertip, düzen, akış ve teknikleri inceleyen hakem komisyonundan en iyi puanı alarak zirvede yer aldı.

MADALYALAR VE DERECELER ŞÖYLE

Erkekler ferdi müsabakalarında 100 kg kategorisinde Ramil Babayev Türkiye 3.’sü olurken açık sıklet erkekler kategorisinde ise Türkiye 2.’si oldu. Kadınlar ferdi müsabakalarında 48 kg kategorisinde Cemre Malakçıoğlu Türkiye 5.’si oldu. Miks takımlar müsabakalarında BAİBÜ Judo Takımı’nda yer alan Melik Keskinoğlu, Cemre Malakçıoğlu, İbrahim Biçer, Celal Çakır, Hakan Çürüköz ve Ramil Babayev Türkiye 7.’si olarak müsabakaları tamamladı.

REKTÖR ALİŞARLI ŞAMPİYONLARI TEBRİK ETTİ

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yaptığı açıklamada; “Üniversitemizi Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde düzenlen Türkiye Üniversiteler Arası Judo Ligi’nde başarıyla temsil eden ve BAİBÜ ailemize şampiyonluk kupası, madalya ve dereceler kazandıran Spor Bilimleri Fakültesi Judo Takımlarımızın antrenör ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler