Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ HUKUK, İLK ÖĞRENCİLERİNİ ALACAK

BAİBÜ HUKUK, İLK ÖĞRENCİLERİNİ ALACAK
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesinde kurulan Hukuk Fakültesine, ÖSYM tarafından yayımlanan 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzuna göre ilk öğrenciler alınacak.

HABER: SERVET Gökçek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Başkanlığı(ÖSYM) tarafından 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandı. Yayımlanan kılavuza göre Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) fakülte ve yüksekokullarının da alınacak öğrenci sayıları belli oldu. ÖSYM kılavuzuna göre henüz binasının inşası devam eden BAİBÜ Hukuk Fakültesine de öğrenci alınacak. Kılavuzda yer alan bilgiye göre BAİBÜ Hukuk Fakültesine 60 öğrenci alımı yapılacak.

ÖSYM’den yapılan kılavuz duyurusunda, “2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 16 – 26 Temmuz 2021 tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Etiketler: bolu haberler