Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAİBÜ HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİ İTO’DA

BAİBÜ HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİ İTO’DA
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi hemşirelik bölümü üçüncü sınıf halk sağlığı öğretim öğrencileri, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü (İTO) ziyaret ederek İl Müdür Yardımcısı Hasan Taş ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Nuray Karatepe’ den Müdürlüğün çalışma alanlarına dair bilgiler aldı.

Öncelikle öğrencilere İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün çalışma alanları, kalkınma projeleri, tarımda iyileştirme projeleri, yapılan denetlemeler ile ilgili bilgiler aktarılarak kurumun faaliyetlerini tanımaları sağlandı. Öğrencilerin halk sağlığına ilişkin soru ve sorunlarına değinildi.

BİLİNÇLİ FARKINDALIK EĞİTİMİ VERDİ

İşleyiş hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda tarım emekçilerine mindfullness (bilinçli farkındalık) eğitimi verdi. Yoğun çalışma temposu içerisinde zihinlerini ve bedenlerini rahatlatmalarını sağlayacak yöntemleri uygulamalı olarak gösterme şansı buldu. Ziyaretle eş zamanlı olarak yapılan teknoloji bağımlılığı anketi sonucu akabinde, teknoloji bağımlılığı ve zaman yönetimi eğitimi gerçekleştirildi. Gerek günlük hayatta gerek ise iş hayatında, hayatımızın bir parçası olan teknolojik aletlerin fayda sağlayacak şekilde nasıl kullanılması gerektiği, nelerin bağımlılık olduğu ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Teknoloji bağımlılığını nasıl yönetilmesi gerektiği ile ilgili aydınlatıcı bilgilerin yanında zaman yönetimi ile ilgili de bilgiler aktarıldı.

Karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaret karşılıklı iyi niyet ve başarı temennileri ile son buldu.

 

Etiketler: bolu haberler