Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BAĞIŞ TOPLAMAYA ÇALIŞANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ”

“BAĞIŞ TOPLAMAYA ÇALIŞANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ”
Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Derneği dolandırıcılara karşı uyardı. Vakfın adını kullanıp kapı kapı dolaşarak, dergi satmaya çalışan, bağış toplayan kişilerin dernekle bir bağlantısının olmadığı dile getirildi.

Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Muhammet Ali Kıvrak dolanıcılara karşı dikkat edilmesi yönünde açıklama yaparak; “Tüm Türkiye’de organize olmuş dolandırıcılar Ramazan Ayının yaklaşmasıyla yardım yapmak isteyen vatandaşları hedef alıyor. Dolandırıcıların, yolda karşılaştıkları ve durdurdukları insanları veya kapı kapı dolaşarak lösemili çocuklar adına dergi sattıkları, bağış topladıkları bilgisine ulaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dolandırma olaylarına karşı vatandaşları uyaran Kıvrak; “Lösemili ve Kanserli ailelerimiz adına dergi satan, sahte makbuzlarla bağış toplamaya çalışan kişilere itibar etmeyiniz. Maskeli lösemili çocuk görünümüyle sokakta veya kapınıza gelerek size bir şey satmak isteyenlere inanmayınız. Organize şekilde hareket eden, topladıkları bağışları kendi çıkarları doğrultusunda kullanan bu kişilere karşı lütfen dikkatli olunuz. Şüphelendiğiniz dolandırıcıları 155 Polis İmdat-156 Jandarma ve 153 Zabıta hattına bildiriniz” diye konuştu.