Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
Bağımlılık İle Mücadele İI Koordinasyon Kurulu 2022 yılı 2. Toplantısı Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda bağımlılıkla mücadelede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu'nda Vali Sayın Erkan Kılıç’ın başkanlığındaki toplantıya Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Selahattin Halefoğlu, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İI Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, İI Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol, İlgili kurum amirleri ve kurul üyesi Sivil Toplum Kuruluşları katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü, İI Emniyet Müdürlüğü ve İI Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan sunumlarla 2022 yılı ilk 5 ayında ilimizde bağımlılık ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında kurul üyelerine bilgiler verildi.

Yapılan sunumların ardından kurul üyeleri de kendi kurumları tarafından bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sundular.

“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bağımlılıkla mücadelenin daha etkin ve kararlılıkla devam edeceğini belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bağımlılık yapıcı maddelerden ve teşvik edici unsurlardan uzak durması için önleyici tedbirlerimizi artırmaya ve bağımlılığın her türlüsüyle mücadelemizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.

“BU MÜCADELE ASLİ VAZİFEMİZ, İNSANİ SORUMLULUĞUMUZDUR”

İlgili kurum, kuruluşlarımız ve STK'larımız ile iş birliği ve koordinasyon içerisinde toplumumuzu daha da bilinçlendiren, farkındalık oluşturan projeler üreterek bu mücadeleyi sahada aktif,  etkili bir şekilde insanımıza aktarabilmek asli vazifemiz aynı zamanda insani sorumluluğumuzdur” dedi.

Etiketler: bolu haberler