Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BABAM BENİ BOLUSPOR İLE BÜYÜTTÜ”

“BABAM BENİ BOLUSPOR İLE BÜYÜTTÜ”
Boluspor’ dan desteğini esirgemeyen Bolulu iş adamı Batu Balık’ın sahibi Emrah Güner, kırmızı beyazlıların iç sahada oynadığı karşılaşmaları hiç kaçırmıyor. Güner; “Babam beni hep Boluspor ile büyüttü. Hafta sonları işimden fırsat buldukça her Boluspor maçına gelmeye çalışıyorum”

Haber: Burhan Yeşiltaş

İstanbul’da deniz mahsulleri ticareti yapan Güner, geçtiğimiz hafta Boluspor’un iç sahada oynadığı Denizlispor maçında da tribündeki yerini aldı. Babasının kendisini Boluspor ile büyüttüğünü dile getiren Güner, kendisinin de oğullarına Boluspor sevgisini aşılayacağını aktardı. Güner, Boluspor’un Denizlispor maçı öncesinde Bstore’ye uğrayarak alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

 “Boluspor çok daha iyi yerlerde olacak”

Tam bir Boluspor aşığı olduğunu dile getiren Batu Balık sahibi Emrah Güner; “Bolu’yu çok seviyorum. Boluspor’a elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Burada doğdum, burada büyüdüm. Burada arkadaşlarım var. Kendimi bildim bileli Boluspor maçlarına gelirdim. Hafta sonları işimden fırsat buldukça her Boluspor maçına gelmeye çalışıyorum. Hatta bazen denk gelirse deplasmanlara gidip Boluspor’a destek olmaya çalışıyorum. Herkesin Boluspor’a destek olmasını bekliyorum. Çünkü Boluspor çok daha iyi yerlerde olacak. Abdullah Başkanıma da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“Haftada en az 2 kere balık yersek, çok sağlıklı oluruz”

Güner ayrıca, haftada en az iki kere balık tüketilmesi gerektiğine vurgu yaparak; “Denizden ne olursa olsun, sağlık çıkar. O yüzden balık sağlıktır. Haftada en az 2 kere balık yersek, çok sağlıklı oluruz” ifadelerine yer verdi.

“Müsilaj balığı etkilemez, Yemediğim hiçbir balığı satmam!”

Ülkemizde son dönemde yer alan müsilaj krizi ile ilgili de bilgiler veren Emrah Güner; “Müsilaj da balığı etkilemez. Çünkü müsilaj ya suyun üstünde ya da suyun dibine çökmüş olur. Suyun dibinde veya üstünde balıklar yaşamadığı için de herhangi bir problem olmaz. Bu durum hem olta balıkçılığı hem de çiftlik balıkçılığı için geçerlidir. Kültür balığı ve ithal ettiğimiz taze balıklarda da balıklar en iyi şekilde beslenip, kontrolleri yapıldıktan sonra satışa sunulur. O yüzden balık çok sağlıklıdır. Her zaman tüketmeye gayret edelim” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler