Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“AZ KALDI İYİ’LER GELİYOR”

“AZ KALDI İYİ’LER GELİYOR”
İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bolu ziyaretinde partililerin ve vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti. Örnekbaş; “

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla yeni itfaiye binası törenle hizmete açıldı. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı açılış programıyla ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

Örnekbaş, coşku ve heyecanı kendileri ile paylaşan herkesten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bolu’da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirilen açılış programına Bolu halkı olarak göstermiş olduğunuz teveccühe çok teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımızı karşılama programı için oluşturduğumuz araç konvoyuna partili arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiyle birlikte konvoya katılan araç sayısı binli rakamları geçmiştir. Bolu Belediyesi İtfaiye Yeni Hizmet Binası açılı töreninde meydanı dolduran, Genel Başkanımızı coşkuyla karşılayan siz değerli vatandaşlarımız İYİ Parti’yi göreve çağırdıklarını açıkça göstermişlerdir. Bu coşkuyu ve heyecanı bizimle paylaşan tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“İYİ’LER IKTIDARA GELECEK”

Akşener’in sivil toplum kuruluşu ve iş dünyası insanlarıyla bir araya geldiği toplantıya ilişkin de değerlendirme yapan Örnekbaş; “Ekonominin dümenine geçirdikleri iş bilmezlerin yarattığı ekonomik tıkanmanın ve saraydan başlayan savurganlığın nasıl önüne geçileceğine ilişkin çözüm önerilerimizin yer aldığı ve ekonomik kalkınma yöntemleri hakkında hazırladığımız “Ekonomide Kurtuluş Planımızın” ilk aşaması olan “Acil İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı” ile “İstikrarlı Üreten Türkiye” toplantımıza katılan sivil toplum kuruluşlarına ve iş dünyasına çok teşekkür ediyoruz. İYİ Parti’yi dünden bugüne getirdiğiniz siyasi nokta için ve gösterdiğiniz teveccüh için her bir vatandaşımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Az kaldı İYİ’ler iktidara gelecek.” ifadelerine yer verdi. 
Etiketler: bolu haberler