Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AYDIN’DAN KIBRISCIK VE SEBEN’E MÜJDE

AYDIN’DAN KIBRISCIK VE SEBEN’E MÜJDE
AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Kıbrısçık ve Seben’e yapılması planlanan Aile Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezleri’nin yapımına başlanacağının müjdesini verdi. Aydın; “Kıbrıscık ve Seben ilçelerimizde yapımına başlanacak olan Aile Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlık Merkezlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu Merkez İlçe 7. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı yatırım programına giren ve yapımına en kısa zamanda başlanacağını ifade ettiği Aile Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlık Merkezleri hakkında bilgiler verdi.

“BOLULU OLARAK TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “Biz kongrelerimizde söze başkaları gibi kendi partilerinin seçimlerinde, kongrelerinde diğer partileri veya onların yöneticilerini eleştirerek başlayacak değiliz. Elbette yaptığı ve yapacağı bir şey olmayanların anlatacak konu bulamamaları bu durumu da anlayışla karşıladığımızı ifade ediyoruz.  Biz bu manada Bolu’ya Cumhurbaşkanlığı yatırım programına giren ve bugün itibariyle planlama aşamasına da geçen Kıbrıscık ve Seben ilçelerimizde yapımına başlanacak olan Aile Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlık Merkezlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor elbette tüm yatırımlarda olduğu gibi bu yatırımı da ilimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği, katkısı geçen tüm parti büyüklerimize buradan bir Bolulu olarak teşekkürü borç biliyoruz” şeklinde konuştu.