Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“AYDIN’A BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMASINI ÖNERİYORUM”

“AYDIN’A BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMASINI ÖNERİYORUM”
CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın Muhtarlar Derneği’nin Bolu Şubesi’nin Genel Kurulu’nda partisine yönelik yaptığı eleştirilere tepki göstererek, “Tanju Bey’den daha başarılı olduğunu ve Bolu’da yaşayan herkesin milletvekili olduğunu ifade eden Arzu Aydın’a bir sonraki yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayı olmasını öneriyorum” dedi.

Bolu Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde yapılan Muhtarlar Derneği’nin Bolu Şubesinin Genel Kurulunda konuşan AK Parti’li Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP’yi eleştirdi.

Aydın’ın yaptığı konuşmaya tepki gösteren CHP’li Türkoğlu, “AK Parti ve AK Parti milletvekillerinin Arzu Aydın’ın ifade ettiği gibi aziz milletimizin bütününü kapsayan bir anlayışa sahip değil. Aydın’ın ifadeleri genel başkanı Erdoğan’ın kurduğu 'Ya taraf olursun ya bertaraf' cümlesi ve partisinin icraatları ile çelişiyor. Bugün kamu kurumlarında herhangi bir işini yaptırmak isteyen vatandaşımıza 'AKP’nin il ve ilçe başkanlıklarına uğramak, hatta üye olmak zorundasın' denildiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bırakın kamu kurumlarına alınacak personeli, İŞKUR üzerinden mevsimlik işçi olarak kamu kurumlarında çalışacak insanımıza bile AK Parti’ye üye olmayı şart koşulduğu su götürmez bir gerçek.  Kendisini arayan her Bolulu hemşerimizin telefonuna cevap verdiğini, partisini sormadan, iktidar partisinin milletvekili olduğunu vurgulamadan, partisine üye olmayı şart koşmadan yardımcı olmaya çalıştığını ifade eden Aydın’ı kutluyorum” diye konuştu.

“ADAY OLMASINI ÖNERİYORUM”

Türkoğlu, Aydın’ın Başkan Özcan’a yönelik eleştirilerine de cevap vererek, “Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın da milletvekilliği sürecinde aynı şekilde çalıştığına tanık oldu. Tanju Özcan’ın milletvekilliği döneminde Bolu’da yaşayan ve kendisini arayan herkesin sorunu ile ilgilenmesi, her telefona cevap vermesi, belediye seçimlerinde farklı partilere gönül veren, üye olmuş yurttaşlarımızdan da oy almasına ve seçimleri büyük bir farkla kazanmasına vesile olmuştur.  Tanju Bey’den daha başarılı olduğunu ve Bolu’da yaşayan herkesin milletvekili olduğunu ifade eden Aydın’a bir sonraki yerel seçimler de partisinin belediye başkan adayı olmasını öneriyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler