Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AYDIN, TEŞKİLAT BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AYDIN, TEŞKİLAT BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Memur-Sen Kadın Komisyonu Genel Başkanı Sıdıka Aydın Bolu’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu. Sendikal çalışma ve faaliyetler konusunda bilgi alışverişi yaptı.


HABER: ASLI AKIŞ

Memur-Sen Konfederasyonu Kadın Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, il ziyaretleri kapsamında Bolu’ya gelerek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Bolu ziyaretinde Sıdıka Aydın'a Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Koçak, Kadın Komisyonu İl Temsilcisi Şule Aslan, sendikaların şube başkanları ve kadın komisyonu temsilcileri eşlik etti.

Program kapsamında ilk olarak, Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu'nu ziyaret eden Aydın, burada eğitim çalışanları ve eğitim yöneticileriyle görüştü. Görüşmede eğitim gündemi ve eğitimcilerin özellikle kadın eğitimcilerin sorunları üzerine duruldu.

Sıdıka Aydın ve beraberindeki heyet daha sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ni sağlık çalışanlarına ziyarette bulunarak  "14 Mart Tıp Bayramı"nı kutladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Hanefi Taştan’ı makamında ziyaret eden Aydın burada kurum çalışanlarıyla da bir araya geldi. Çalışanlarının sorunları üzerine istişarede bulundu.

Kadınlar Komisyonu Başkanı Aydın kamu kurumlarını ziyaret ettikten sonra beraberindeki heyetle birlikte Memur-Sen İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. Burada İl Temsilcisi Ahmet Koçak ve teşkilat mensuplarıyla sendikal gündemi değerlendiren Aydın sendikal çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Aydın, Kadın Komisyonu İl Yöneticileriyle toplantı yaptı akabinde kadın kamu çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Etiketler: bolu haberler