Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ATO’DAN BOLU TSO’YA ZİYARET

ATO’DAN BOLU TSO’YA ZİYARET
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Temel Aktay ve Halil İbrahim Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Çetinkaya ve Ali Yıldız'dan oluşan Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş'in, beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Hakkı Fidan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhur Özçelik ve Abdullah Alemdar ile ev sahipliği yaptığı ziyarette aynı zamanda ATO ve Bolu TSO arasında müşterek yönetim kurulu toplantısı da gerçekleştirildi.

ATO İDEA Genel Müdürü Gaye Yardımcı, Eğitim ve Projeler Birimi Sorumlusu Yağmur Dağlı ve Eğitim ve Projeler Birimi Uzmanı Cansu Karagöz'ün de iştirak ettiği müşterek toplantıda Odaların karşılıklı olarak yaptıkları çalışma ve projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı; ayrıca müşterek yapılabilecek çalışma ve faaliyetler istişare edildi.

Toplantıda ATO İDEA'nın çalışma ve faaliyetleriyle ilgili olarak bir de bilgilendirme sunumu yapıldı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'na göstermiş oldukları ilgi ve ziyaretlerinden dolayı ATO Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, TOBB’a bağlı en büyük ikinci Ticaret Odası olan ve 120 bin üyeyi çatısı altında bir araya getiren ATO ile son dönemde Gürsel Baran’ın liderliğinde oldukça verimli ve güzel bir işbirliği tesis ettiklerini ifade etti.

Başkan Türker Ateş, ATO Yönetim Kurulu’na Bolu ekonomisinin kesitlerini de anlatarak İlin gündemindeki konu ve projeler, lojistik üzerine yürütülen faaliyetler, organize sanayi bölgeleri, turizm sektöründeki proje ve faaliyetler gibi hususlarda ATO Yönetim Kuruluna bilgiler aktardı.

Ziyaret ve toplantı, müşterek yapılabilecek calışma ve faaliyetlerin istişare edilmesiyle sona erdi.

Etiketler: bolu haberler