Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ATM’LERİN TAŞINACAĞI YERLER BELİRLENDİ

ATM’LERİN TAŞINACAĞI YERLER BELİRLENDİ
Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı ikinci toplantısı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Bankalara ait ATM’lerin taşınması ile ilgili gündem maddesi görüşüldü ve 6 noktaya taşınmasına oy birliği ile karar verildi.

 Haber: Aslı Akış

Bankalara ait ATM’lerin vatandaşların rahat ulaşılabilmesini sağlamak amacıyla Belediye’nin belirlediği yerlere taşınması konusu Bolu Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci oturumunda gündeme gelmişti. Konunun detaylı incelenmesi için ve yeni yerlerin belirlenmesi için konu imar komisyonuna sevk edilmişti.

ATM’LER 6 NOKTAYA TAŞINACAK

İmar komisyonu, ilgili gerekli incelemeleri ve alanların uygunluğunun görüşülmesinin ardından konu Temmuz ayı ikinci toplantısında Meclis gündemine geldi. Komisyonun oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda banka ATM’lerinin ilk etapta Belediye’ye ait 6 noktaya yerleştirileceğini açıklandı.

İşte ATM’lerin taşınacağı yeni yerleri :

İhsaniye Mahallesi Pazar çıkışı,

Kılıçarslan Mahallesinde SEDAŞ’ın olduğu alan,

Gölyüzü Mahallesi Tahvili Mehmet Paşa Caddesine Sağlık Meslek Lisesi yol üzeri,

İhsaniye Mahallesi İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinin olduğu alana

Mehmet Akif Ersoy Caddesi PTT, kargolar civarı

Atatürk Orman Parkı Köroğlu Sofrasının batısına yerleştirilecek.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA ÖZEL BİR MAKİNE KURULSUN”

Başkan Özcan ATM’lerin taşınmasına yönelik yaptığı açıklamada; “ATM’leri imar planında işlenen yerlere taşıyacağız. Bu karar oy birliği işe alındı. Karar meclisten geçince bankalara bir yazı yazacağız. İster özel mülk ister kamusal alanda olsun ya da başka bir kamu kuruluşuna ait alanda olsun biz bu bankamatiklerin bu alana getirilmesini istiyoruz” dedi.

Ak Parti grubundan ATM’ler ile ilgili görüş beyan edildi. Engelli vatandaşların ATM’lere daha iyi ulaşabilmesi için de bankalar ile görüşülmesi teklifi sunuldu.

Başkan Özcan’da  “Bundan sonra yapılacak ATM’lerde en azından her bankadan engelli vatandaşlarımız için en azından bir tane de olsa özel bir makine kurulsun. Güzel bir fikir” ifadelerini kullandı.     

OY BİRLİĞİ İLE KARAR MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Banka ATM’lerinin yeni yerlerinin belirlenmesinin ardından konu meclis üyelerine sunuldu. Üyeler oy birliği ile ATM’lerin taşınmasına karar verdi.