Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ATKI, BERE, ELDİVEN VE OYUNCAK İLE DESTEK VERECEĞİZ”

“ATKI, BERE, ELDİVEN VE OYUNCAK İLE DESTEK VERECEĞİZ”
Geredespor Kulübü Başkanı Celal Uslu ve Gerede İlçe Gençlik Merkezi öncülüğünde yapılan kampanyada 5 Mart Pazar günü Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Küme maçlarının öncesinde afet bölgelerinde yaşamını sürdüren çocuklar için sahaya oyuncaklar atılacak.

Geredespor Kulübü Başkanı Celal Uslu’nun yaptığı çağrıya Aladağspor Kulübü Başkanı Tahir Çetin’de duyarsız kalmadı.

Çetin; “Bizde Geredespor’un başlatmış olduğu çocuklara oyuncak kampanyasına atkı, bere, eldiven ve oyuncak olarak katılacağımızı buradan bildirmek isteriz” dedi.

Aladağspor kulübü Başkanı Tahir Çetin, yüzyılın felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyerek; “6 Şubat 2023 Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremler bölgede 11 ili etkisi altına almış olup depremin olduğu günden itibaren tüm dünya ülkeleri ve vatandaşlarımız can siparhane şekilde bölgeye yardım seferberliğine koşmuştur. Yüzyılın afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifa, geride kalanlara sabırlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

“Atkı, bere, eldiven ve oyuncak olarak katılacağız”

Çetin, Aladağspor Kulübü olarak başlatılan kampanyaya atkı, bere, eldiven ve oyuncaklarla destek vereceklerinin altını çizerek; “Afetin olması ile birlikte TFF tarafından ara verilen ligler 4-5 Mart itibariyle tekrar başlayacaktır. 5 Mart 2023 Pazar günü saat 12.00’da oynayacağımız Geredespor müsabakasında bizde Geredespor’un başlatmış olduğu çocuklara oyuncak kampanyasına atkı, bere, eldiven ve oyuncak olarak katılacağımızı buradan bildirmek isteriz. Yaralarımızıbirliktesaracağız. Omuzomuza” ifadelerine yer verdi.

Etiketler: bolu haberler