Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ATATÜRK BULVARINA YENİ KAVŞAK GELİYOR

ATATÜRK BULVARINA YENİ KAVŞAK GELİYOR
Bolu Belediyesi kesintisiz ve güvenli trafik için çalışmalarını sürdürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Atatürk Bulvarı’nda dört yolu birbirine bağlayan kavşakta yapımına başlanacak yeni dönel kavşak için mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Şehir içi trafiği kesintisiz ve güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Bolu Belediyesi, Atatürk Bulvarı ile Konuralp Caddesi’nin kesiştiği trafik ışıklı kavşağa, yeni bir dönel kavşak inşa edecek.

Başkan Özcan yapılacakları yerinde gördü

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bugün kavşakta incelemelere bulundu. Teknik ekip ve Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz ile birlikte bölgeye giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projenin yapılması için bahçelerinin küçük bir bölümünden feragat eden Tusel Apartmanı sakinlerinin rızalarını alarak, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Can sıkan ışık bekleme süresine son verilecek

Mahalle sakinlerinin de tam destek verdiği kavşak için Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü gerekli planlamaları yapıp izinleri alarak, çalışmalara bu yıl başlayacak. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte Atatürk Bulvarı ile Konuralp Caddesi’nin kesiştiği noktada bekleme süreleriyle tepki çeken trafik lambası uygulaması son bulacak. Bu sayede kavşakta trafik daha hem akıcı hem de daha güvenli hale gelecek.