Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ASSAN’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

ASSAN’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, eski ismi ile Gerkonsan yeni ismi ile Assan’daki çalışmaları incelemek üzere fabrikayı ziyaret etti.

Yıllardır atıl durumda kalan ve GeredeBelediye Başkanı Mustafa Allar’ın gayretleriyle tekrar canlanan Gerkonsan’da çalışmalar devam ediyor. TMSF tarafından yapılan ihale ile Gerkonsan’ı satın alan ASP Assan firması fabrika içerisinde ihtiyaç duyulan binalarda çalışmalarına devam ediyor. ASP Assan firması çalışmaları bir an evvel bitirerek, üretime geçmek istiyor. Belediye Başkanı Mustafa Allar, beraberinde AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ali Kemal Atay ve Üzeyir Ercivan ile ASSAN’daki son durumu incelemek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Fabrika ziyareti sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, ‘’Savunma Sanayi sektörünün öncü firmalarından olan ASP Assan firmasının çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar hızla devam ediyor. Fabrika tam kapasite üretime geçtiği zaman ilçemize ve ülkemize istihdam anlamında büyük katkı sağlayacak” dedi.

 

Etiketler: bolu haberler