Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ASPİLSAN ENERJİ A.Ş. AYVAZ ELEKTROMOBİL’İN ALTIN SPONSORU OLDU

ASPİLSAN ENERJİ A.Ş. AYVAZ ELEKTROMOBİL’İN ALTIN SPONSORU OLDU
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın yüzde 98 hisse ile sahibi olduğu, ülkemizin enerji ihtiyacına yönelik çözümler üreten öncü firmalarından biri olan ASPİLSAN Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin (BAİBÜ) elektrikli aracı Ayvaz Elektromobil’in “Altın Sponsoru” oldu.

TÜBİTAK’ın üniversitelerarası gerçekleştirdiği elektrikli araç yarışlarında BAİBÜ’yü başarıyla temsil eden Ayvaz Elektromobil ve ekibi, Mühendislik Fakültesi çatısı altında TÜBİTAK Uluslararası Efficiency Challenge yarışlarına hazırlık çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Ayvaz Elektromobil Akademik Danışmanı ve BAİBÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rıfkı Terzioğlu; ASPİLSAN Enerji A.Ş.’den Alparslan Ünlü ve Serap Kural ile DMS Converting firmasından Mehmet Çakmak’ın desteğiyle bir dizi sponsorluk görüşmesi gerçekleştirdi.

AYVAZ ELEKTROMOBİL’İN 5 YILLIK BATARYALARI YENİLENDİ

Görüşmeler neticesinde, hedef pazarlarda yüksek marka değerine sahip, ileri teknolojiyi kullanan ve enerji ihtiyacına yönelik çözümler üreten Türkiye’nin öncü firmalarından ASPİLSAN Enerji A.Ş. Ayvaz Elektromobil’in Altın Sponsoru oldu.  Sponsorluk kapsamında ilk olarak Ayvaz Elektromobil’in 5 yıllık bataryaları yenilendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin temel ihtiyaçlarından biri olan şarjlı nikel kadmiyum batarya ihtiyacını karşılamak üzere kurulan ASPİLSAN Enerji A.Ş., 150’yi aşkın ürün çeşidiyle, sivil ve askeri her türlü el ve sırt telsizlerine, savaş araç-gereçlerine ve uçak ve helikopterlere ait aküler üretiyor.

REKTÖR ALİŞARLI’DAN ASPİLSAN’A TEŞEKKÜR

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yaptığı açıklamada, elektrikli araca sponsorluk desteği veren Türkiye’nin öncü kuruluşlarından ASPİLSAN Enerji A.Ş.’ye Ayvaz Elektromobil ekibi ve BAİBÜ adına teşekkür etti. Rektör Alişarlı, Türkiye’nin kalkınmasında rol oynayan firmaların, öğrenci projelerine verdikleri desteğin önemine vurgu yaptı.

Etiketler: bolu haberler