Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?
Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Aşı olma önceliği olan Bolu’daki tüm vatandaşları aşı olmaları için beklediklerini belirterek çağrıda bulundu. Ayrıca Bolu İl Sağlık Müdürlüğü de aşı uygulanacak grup ve sırası gelen vatandaşların MHRS web, MHRS mobil, ALO 182, e- Nabız, Aile Hekimleri veya Hastanelerden randevu alarak aşılarını olabileceklerini aktararak ilimizde toplam 179 COVİD-19 Aşı Odasında aşı hizmetleri verilmeye devam edildiğini duyurdu.

Haber: Aslı Akış

Bolu  İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından aşı hizmetinin devam ettiği ifade edilerek, Sağlık Bakanlığınca belirlenen aşı uygulanacak grup sırası gelen vatandaşların randevu alarak aşılarını olabilecekleri anlatıldı. Öte yandan, Covid-19 aşısı ile ilgili her türlü bilgi için Covid-19 aşısı danışma Merkezi 0374 275 30 43 no’lu telefonu arayabilecekleri vurgulandı.

AŞI HİZMETLERİ VERİLMEYE DEVAM EDİLECEK

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı uygulanacak grup sırası gelen vatandaşlar için açıklama yapıldı. Açıklamada;  “Aile Hekimleri Birimlerinde 103, Toplum Sağlığı Merkezlerinde 3, Entegre İlçe Hastanesinde 3, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 20, İzzet Baysal Devlet Hastanesinde 20 (Köroğlu Ünitesinde 10, Merkez Ünite-Kalıcı Konutlar10), Gerede Devlet Hastanesinde 10, Mudurnu ilçe Devlet Hastanesinde 5, İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve araştırma Hastanesinde 15 olmak üzere toplam 179 COVİD-19 Aşı Odasında aşı hizmetleri verilmeye devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

“VATANDAŞLARIMIZI AŞI OLMALARI İÇİN BEKLİYORUZ”

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol’da  babasının aşı yaptırdığı ile ilgili paylaşımda bulunarak; “Sağlık Bakanlığımızın belirlediği plan çerçevesinde aşı olmaya hak kazanan babam için randevumuzu aldık ve hastanemizde aşımızı olduk. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Aşı olma önceliği olan Bolu’daki tüm vatandaşlarımızı aşı olmaları için bekliyoruz.

Aşı hizmetimiz saat 24.00’a kadar tüm sağlık tesislerimizde hafta sonu da dahil devam etmekte. Randevularınızı 182, Mhrs, E-nabız veya hastanelerimizden alabilirsiniz. Aşı sırası gelen tüm evde sağlık hastalarımız için Evde Sağlık Birimimizi veya 0374 275 3043 no’lu Aşı Danışma Merkezimizi arayabilirsiniz.