Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“AŞEVİMİZ KURBAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR”

“AŞEVİMİZ KURBAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu halkının Kurban Bayramı’nı kutladı. Özcan ayrıca, Bolu Belediyesi Aşevi’nin bayram süresi boyunca kurban bağışı kabul edeceğini de söyleyerek, “Unutmayın ki yapacağınız her kurban bağışı, binlerce ihtiyaç sahibine sıcak yemek, evlerine et olarak girmiş olacak.” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yazılı mesajında ilk ‘bayramların önemine’ değinen Özcan, “Müslümanlar olarak, birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevginin, hoşgörünün ve paylaşmanın arttığı bir dini bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içindeyiz.” diye konuştu.

Kurban Bayramı’nın toplumsal hayata mana ve anlam kattığını vurgulayan Özcan, “Ben tüm hemşerilerimin, tüm İslam âleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayram sevincini en iyi şekilde yaşamalarını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

AŞEVİMİZ KURBAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR”

Özcan, Bolu Belediyesi Aşevi’nin kurban bağışı beklediğinin altını da çizerek, “Bu vesileyle, Bolulu vatandaşlarımıza da bir kez daha seslenmek istiyorum. Bayram süresi boyunca Bolu Belediyesi Aşevimiz kurban hissesi, kurban payı, deri gibi bağışlarınızı bekliyor. Bu yıl da kestiğiniz kurbanların gerçek ihtiyaç sahiplerine gittiğinden emin şekilde bağışlarınızı aşevimize yapabilirsiniz. Unutmayın ki yapacağınız her kurban bağışı, binlerce ihtiyaç sahibine sıcak yemek, evlerine et olarak girmiş olacak.” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler