Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ARYA MÜHENDİSLİK VE BOLU YÖNETİM'DEN GÜÇ BİRLİĞİ

ARYA MÜHENDİSLİK VE BOLU YÖNETİM'DEN GÜÇ BİRLİĞİ
4 yıldır profesyonel apartman ve site yönetiminde hizmet veren Bolu Yönetim ve geçtiğimiz yıl kurulan Arya Mühendislik, aralık ayında güç birliği adı altında birleştiler.

Müşterilerine kusursuz hizmet verebilmek adına güçlerini birleştiren Arya Mühendislik ve Bolu Yönetim, hizmet sektöründe farkını ortaya koyuyor.

Güç birliği ile ilgili bilgi veren Bolu Yönetim genel direktörü Burak Kılınçarslan; "İki sektörde de yeni ve genç girişimcileriz. Birbirimize destek olmak adına geçtiğimiz aralık ayında birleştik. Apartmanlarda ihtiyaç duyulan teknik iş çok fazla. Arya Mühendislik, pis su, kalorifer, tesisat, doğalgaz yani A'dan Z'ye ısınmayla ilgili her şeyi yapıyor. Uzmanlıkları doğalgaz sektörü fakat elektrik ile ilgilenen, dalı elektrik olan arkadaşlarımız var. Su ile ilgili konu olduğunda su tesisatı ustaları var. Bu teknik konularda bize destek veriyorlar. İşlerinin yoğun olduğu zamanlarda bir planlama yapıp apartmanların sorunlarına kendi bünyemizde müdahale edebiliyoruz. Amacımız hizmet sektöründe hizmeti bir kademe daha yükseltebilmek." ifadelerini kullandı.