Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ARDIHAN MAĞAZALARI AÇILDI

ARDIHAN MAĞAZALARI AÇILDI
Bolu’da yıllardır ticaret yapan Ardıhan Ailesi tarafından, Borazanlar Mahallesi D-100 Caddesi üzerinde inşası tamamlanan binada işyeri açılışı düzenlendi. Açılışı yapılan mağazalarda, beyaz eşyadan elektroniğe, mobilyadan ev dekorasyonuna kadar bir çok ürünün satışı yapılacak.


HABER: ÖMER ÇETİNASLAN

Firmanın yapımı tamamlanan binasındaki açılış törenine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Boluspor İkinci Başkanı ve Firma Sahibi Ahmet Ardıhan, Ardıhan ailesi, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde ilk olarak konuşmalar yapıldı. Ardıhan Mağazalarında satışı yapılacak olan BEKO markasının yetkilisi Cem Elmasulu İlk konuşmayı yaptı. Elmasulu, “Bu büyük ve güzel yatırımı yapan Ahmet ve Aziz Ardıhan beyleri tebrik ediyorum. BEKO markası olarak, Avrupa’da solo beyaz eşya pazarında birinci marka konumundayız. Bolu ilinde ise Türkiye’de markamızın en yüksek pazar payına sahip olduğu iller arasındayız. Markamıza gösterdiğiniz ilgi ve sevgiden dolayı hepinize teşekkür ederiz. Beyaz eşya ve elektronik ürün kategorisinde, yenilikçi ürünlerimizi en uygun koşullarla mağazamızda sizlerle buluşturacağız. Mağazamızın hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Açılış töreninde bir konuşma da Bellona Markası adına firma yetkilisi Erol Duran yaptı. Duran, “Bellona markamız uzun yıllardır Bolu’da hizmet veriyor. Bu güzel mağaza ile de daha iyi hizmetler verebileceğine inanıyoruz. Mağazamızı genel anlamda bütün ürün gruplarımızı sergileyebileceğimiz bir mekan haline dönüştürdük. Bellona markamızın gelişimi ile beraber Bolu’da da güzel bir mağazamızı bugün inşallah açacağız. Bu süre içinde yatırımı yapan Değerli Ahmet Abi’mize, Ardıhan Ailesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Çok önemli bir yatırım gerçekleştirdiler. Bu yatırımın öncelikli olarak markamıza, değerli çalışma arkadaşlarımıza ve Ardıhan Müesseselerine hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yeni mağazanın Bolu’ya hayırlı olmasını dileyen Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ise şöyle konuştu; “Bugün ilimizde güzel bir açılış gerçekleşiyor. Dün de ilimizin önemli bir açılışını gerçekleştirdik. Fuar açılışımızı yaptık. Bunun bir kolu da mobilya fuarıydı. Ardıhan firması Bolu’muzun önemli firmalarından bir tanesiydi. O fuar alanında kendisini görmek isteriz. Ama bizim fuar alanımızdan da büyük bir tesis yapmış. Bunu da söylemek gerekir. Ben Ardıhan Ailesi’ni yakinen tanırım, Aziz Bey’le de Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinde beraber çalışıyoruz. Bolu’nun yükünü alan arkadaşlarımızdan bir tanesidir. Ardıhan Ailesi’ne bu tesisi Bolu’ya kazandırdığı için kutluyorum. Öncelikle işlerinde başarılar diliyorum. Hem kendisine, hem Bolu’muza, hem de Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Ateş’in ardından konuşmasını yapan Firma Sahibi Ahmet Ardıhan mağazanın inşasında emeği geçenlere teşekkür etti. Ardıhan, “Bugün burada bu mağazayı, temelinden içinin dekorasyonuna kadar emeği geçen bütün işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kurucumuz Rahmetli Dedem Salih Aziz Ardıhan, Rahmetli Babam Mehmet Ardıhan, onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Allah yattıkları yeri nur etsin. En büyük hayalimiz olan bütün mağazaları yan yana görmek bugüne nasip oldu. İnşallah Bolu’ya hayırlar getirecek diye düşünüyorum. Burada başka bir önemli bir şey de 17 ay boyunca beni yalnız bırakmayan Sayın Yüksek Mimar Feridun Yılmaz kardeşime, İnşaat Mühendisi Atilla Uçar Beyefendi’ye, huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Allah onlardan razı olsun. Bana çok büyük destekleri oldu. Bu yolda biz ilerlerken, ailelerimiz bizlere destek oldular. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. İş arkadaşlarım, iş ortaklarıma teşekkür etmek istiyorum. Burada en önemli olan, bana omuz veren kardeşim Aziz Ardıhan’a hepinizin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Her zaman arkamda durdu. 30 yıldır, kader birliği yaptığım, yol arkadaşım, Orhan Ünal Bey’e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu mekan iyi şeylere hasıl olacak. Biz buraya dualarla başladık, dualarla da bitirmek istiyoruz Allah’ın izni ile.” diye konuştu.           

Firma sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise şunları söyledi; “Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bolumuzun yeni gelişen bölgesi, ticari alan olarak değerlendirdiğimiz D-100’e cepheli olan işyerimizin Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum. Dede’den almışlar, babayla devam etmişler şimdi kardeşler olarak devam ediyor. Yarın onların çocukları bu işleri devam ettirecek. İki kardeşin ne kadar güzel işler yaptıklarını görmekten dolayı da özel bir mutluluk duyuyorum. Ticareti gayet iyi biliyorlar. Bugüne kadar Bolu’nun hep dürüst namusuyla iş yapan iş insanları olarak tanıdık sizleri. Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğinizden hiç kuşkumuz yok. Allah işlerinizi büyütmek nasip etsin. Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin.”

Törende son konuşmayı AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın yaptı. Aydın, “Senelere sari olarak kendileri de ifade ettiler. Bolu’da ticaret hayatlarını farklı sektörlerde devam ettiren. Bu devamın sebebi sözüne güvenilir, basiretli bir tüccar olmalarından kaynaklanıyor. İnşallah işyerleri hem kendilerine hem Bolu’ya ve Türkiye ekonomisine faydalı olur, bereket getirir. Hamdolsun son zamanlarda sürekli açılışlara gidiyoruz. Bolu halkı, Bolu yatırımcıları Ak Parti iktidarına, bu ülkenin ekonomisine duydukları bu şekilde farklı farklı sektörlerde işyerlerini faaliyete geçirerek gösteriyorlar. Ben bu güven nedeniyle kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Tekraren işyerinin bu aileye hayır getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından dua edilmesi ile devam eden açılış töreni kurdele kesilmesi ile devam etti. Kurdele kesildikten sonra işyerinin gezilmesi ve kokteyle ile açılış töreni sona erdi.