Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde Bolu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı nöbetiyle andı.

Aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde Bolu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı nöbetiyle andı.

Haber: Aslı Akış- Burhan Yeşiltaş

CHP Gençlik Kolları tarafından organize edilen Ata’ya Saygı Nöbeti, Atatürk Anıtı önünde saat 21.05'ten 10 Kasım sabahı 09.05'e kadar sürdü.

CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümünü anmak için Anıtpark’ta Atatürk Anıtı önünde toplanarak ellerinde meşalelerle tüm gece saygı nöbeti tuttu.

“Cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek”

Nöbette Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Karagöz kısa bir açıklamada bulundu. Karagöz, Cumhuriyet ateşinin hiç sönmeyeceğinin altını çizerek; “Atamızı ebediyete 84.yıldönümünde yine her yıl olduğu gibi Ata’ya saygı nöbetinde Anıtpark’tayız. Burada bu soğuğa rağmen bu kalabalık toplulukla burada bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmadılar. Atamız bizlere öyle bir Cumhuriyet bıraktı ki, öyle bir ülke bıraktı ki yıllar geçmesine rağmen hala onlar sayesinde ayakta kaldık. Cumhuriyet bu gençler sayesinde ilelebet ayakta kalacak. Bu unutulmasın, bu böyle bilinsin. Biz Cumhuriyet, Atatürk gençleri olarak buradayız. Atatürk sonsuza kadar yaşayacak kalbimizde kalacak. Cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek” dedi.

“Bizler her 10 Kasım’da yeniden doğuyoruz”

Karagöz’ün ardından ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu başkanı Mehmet Öksüz’de duygularını paylaşarak şunları dile getirdi: “Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu olarak gençlerle birlikte buradayız. Atamızın aramızdan ayrılışının 84.yıldönümünü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Atamız bedenen aramızdan ayrılmış olabilir ama düşünceleri, fikirleri ve devrimleri bizlerle her zaman yaşayacaktır yaşamaya da devam edecektir. Bizler her 10 Kasım’da yeniden doğuyoruz. Gençler olarak Atamıza saygı nöbetinde buradayız.”


Etiketler: bolu haberler