Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ANTALYA KAMPI BAŞLIYOR

ANTALYA KAMPI BAŞLIYOR
Boluspor’da ikinci yarı hazırlıkları 02 Ocak’ta Antalya/Belek’te yapılacak kampla başlayacak. Futbolcular ve teknik heyet 12 günlük kampın ardından kupa maçı için Bolu’ya dönecek.

Ligin ilk yarısında hem lig hem de kupada iyi bir şekilde yoluna devam eden Boluspor’da gözler ikinci yarıya çevrildi. Spor Toto 1.ligde ilk yarıda iyi sonuçlar alarak, 28 puan toplayan ve yedinci sırada yer alan kırmızı beyazlılar, sezonu ilk 2 sırada tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Kırmızı beyazlı takımda, transfer çalışmalarına yoğun bir mesai harcanırken, takım ise 2 Ocak’ta Antalya’da toplanarak, ikinci yarı hazırlıklarının startını verecek. Kamp çalışmaları 12 gün sürecek.

Yılbaşı sonrası Boluspor’da takımda izinler sona erecek ve takım 2 Ocak’ta Antalya’da toplanacak. 8-12 Ocak tarihleri arasında hazırlık karşılaşmaları oynamayı planlayan kırmızı beyazlılar, devre arası kamp çalışmaları kapsamında en az 2 hazırlık karşılaşması oynamayı planladığı öğrenildi.

Antalya’daki kamp çalışmaları 13-14 Ocak’ta tamamlanacak ve takım Bolu’ya dönecek. Kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda Süper ligin güçlü takımlarından Galatasaray ile sahasında karşılaşacak ve ardından Spor Toto 1.Lig’de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Osmanlıspor’a konuk olacak.