Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ANİDEN FENALAŞTI KURTARILAMADI

ANİDEN FENALAŞTI KURTARILAMADI
Bolu belediyesinde çalışan İsmail Keskin’in 18 yaşında ki kızı Sedef Cemile Keskin henüz 18 yaşındayken sebebi henüz belirlenemeyen bir hastalık yüzünden hayatını kaybetti.

Bolu Belediyesinin emektar çalışanlarından İsmail Keskin’in kızı Sedef Cemile Keskin bayram tatilinde evindeyken aniden fenalaştı. Ailesi tarafından hemen hastaneye kaldırılan 18 yaşında ki Sedef Cemile Keskin 2 gün boyunca komada kaldıktan sonra dün hayatını kaybetti.

Hiç bir rahatsızlığı yokken aniden fenalaşıp komaya giren ve sonucunda da yaşamını yitiren Sedef cemile Keskin’in ölüm nedeninin ne olduğu henüz bilinmiyor. Keskin ailesine doktorları tarafından çocuklarının bir virüs yüzünden hayatını kaybettiği söylenirken aile bu ani ölüm karşısında adeta yıkıldı.

Sedef Cemile Keskin’in dayısı Yaşar Yerlikaya, “Yeğenim teşhis koyulamayan bir hastalık yüzünden hayatını kaybetti. Büyük bir şok içerisindeyiz. Yeğenim sapa sağlamdı. Aniden fenalaşıp komaya girdi ve 2 gün içinde hayatını kaybetti” dedi.

Sedef Cemile Keskin’in cenazesi bugün Yukarı Soku Mahallesi camiinde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Soku Mahallesi mezarlığına defnedilecek.