Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AN-NAJAH ÜNİVERSİTESİYLE PROTOKOL İMZALADI

AN-NAJAH ÜNİVERSİTESİYLE PROTOKOL İMZALADI
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve An-Najah Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 4. Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansı gerçekleştirildi. Ayrıca üniversiteler arasında imzalanan protokol ile akademik ve kültürel alanda faaliyetler yapılacak.


4. Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansı, An-Najah Üniversitesi’nin Filistin Nablus kentinde bulunan yerleşkesinde birçok ülkeden araştırmacı, doktor ve akademisyenler katılımıyla gerçekleşti. İki gün süren konferansa üniversitemizden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ural, Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Gürel, ayrıca ‘Osmanlıda Tıp’ konulu sunumuyla İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gökkır katıldı.

İKİLİ İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İLE AKADEMİK VE KÜLTÜREL İLİŞKİLER GÜÇLENDİRİLECEK

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve An-Najah Üniversitesi arasında ikili iş birliği ve anlaşması imzalandı. Mevlana Protokolü çerçevesinde hazırlanan anlaşmaya göre üniversiteler arasında akademik ve kültürel alanlarda faaliyetler gerçekleştirilecek. Bu çerçevede düzenlenen protokol imza törenine; El Najah Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Halil İsa, BAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu ve Tıp Kongresi Başkanı Prof. Mahmud Mustafa katıldı.