Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AMATÖR KULÜPLERE MÜJDE!

AMATÖR KULÜPLERE MÜJDE!
Bolu’da 1.Amaör Küme ’de Play-Off maçları kıyasıya mücadele devam ederken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan, amatör kulüplere destek geldi.

ASKF Başkanı Cemalettin Metin pazar günü Play-Off maçları oynanırken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ASKF binasında misafir etti.

Karaçayır’da büyük bir kalabalığın olduğu ve Play-Off maçlarının ikinci haftasının oynandığı ligde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da ilk karşılaşmayı yakından takip etti.

ASKF binasında Başkan Cemalettin Metin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Tanju Özcan, amatör kulüplere verilen desteğine en kıza zamanda yerine getirileceğini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda malzeme konusunda destek verileceği ifade edilirken, bu desteğin sezonun bitmesine kısa bir süre kala nakdi yardıma döndüğü öğrenildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Bizimde kulüplere desteğimiz olsun” diyerek en kısa zamanda liglerde mücadele eden her takıma ASKF kanalı ile destek verileceğini ifade etti

Metin’den Özcan’a teşekkür

Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin ise, “Liglerin yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Sezon başından bu yana amatör takımlarımızın maddi konularda harcamaları oldu. Her takımımızın malzeme konusunda sıkıntısı yok. Bizde Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’dan kendilerinin yapacağı yardımın maddi olmasını rica ettik. Kendilerine bilgi verdik, sağ olsun kendisi de kabul etti. Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a teşekkür ederiz” dedi.
Etiketler: bolu haberler