Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“AMACIMIZ TÜM BELEDİYELERİ ALMAK”

“AMACIMIZ TÜM BELEDİYELERİ ALMAK”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Karadeniz Bölgesi Ak Parti il başkanları toplantısını değerlendirdi.

Doğanay; “2,5 günlük bir kamp süresinde yerel seçimler odaklı bir birebir görüşmelerimizde Bolu’nun ilçelerinden beldelerine kadar her birisini değerlendirerek nasıl bir yol haritasını ortaya koyacağımıza, neler yapmamız gerektiğini, nasıl tabloyla, nasıl bir şekilde önümüzdeki yerel seçimlere gideceğimizin çalıştayını yaptık” dedi.

Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Konya Milletvekili Tahir Akyürek'in başkanlığında yapılan istişare toplantısı hakkında bilgiler veren Nurettin Doğanay Bolu’yu ikinci kez değerlendirdiklerini ve temayül yoklaması şeklinde çalışma yaptıklarını kaydetti.

“BÖLGE TOPLANTILARI VERİMLİ GEÇİYOR”

18 il başkanıyla katıldığı toplantının verimli geçtiğine dikkat çeken Nurettin Doğanay; “Bizim Ak Parti olarak her ay yaptığımız Ankara’da İl Başkanlarıyla yaptığımız toplantı var. Ama onun dışında bu defa yerel seçimlere giderken yeni atanan teşkilat başkanımız, teşkilat başkan yardımcıları farklı bir metot izlediler. Aslında bunu ilk defa Bolu’da yapmıştık. Ben buna bir öncülük yapmıştım. Bölge olarak bölge toplantıları yapılmasını daha doğru olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bölge toplantıları daha verimli geçiyor, daha verimli geçiyor. Orada fikirlerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyma imkânınız var. Bu manada teşkilat başkan yardımcımız hemen önceki dönemde bizim il başkanı olarak birlikte çalıştığımız Rize Milletvekili şuan ki teşkilat başkan yardımcımız, benimde arkadaşım, kardeşim diyebileceğimiz bir insan. Teşkilat başkan yardımcısı olarak görev aldı. Bizde buna ziyadesiyle sevindik. İl başkanlığı olarak ziyadesiyle sevindik. Çünkü il başkanlığından gelen bir arkadaşımız olmasından dolayı il bölge toplantımızı Rize’de yaptık. 18 il başkanı vardı. Karadeniz bölgesi olarak oradaydık” diye konuştu.

“YEREL SEÇİMLERE GİDECEĞİMİZİN ÇALIŞTAYINI YAPTIK”

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı başkanlığında Karadeniz bölgesindeki il başkanlarıyla Rize’nin Ayder yaylasında iki gün süren kapma katılan Doğanay; “Önümüzde yerel seçimler var. Tamamıyla yerel seçimler odaklı bir 2,5 günlük bir kamp süreci geçirmiş olduk. Toplu görüşmelerin dışında birebir görüşmelerimizi de yaptık. Bolu’nun ilçelerine, beldelerine kadar her birisini değerlendirerek nasıl bir yol haritasını ortaya koyacağımıza, neler yapmamız gerektiğini, nasıl tabloyla, nasıl bir şekilde önümüzdeki yerel seçimlere gideceğimizin çalıştayını yaptık. Bu sadece Bolu özelinde değil, 18 ilden bahsediyoruz. Çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Hatta bunun bir dahaki ayağında yapılacak olan toplantıyı inşallah Bolu’da yapacağız. O zaman basın mensupları arkadaşlarımızı oraya davet ediyoruz. Ben şahsım adına çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Verimli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu yaptığımız çalıştayların yerel seçimlerde, tabi öncelikle halkımızın teveccühü ile bize yansımasını görürüz diye düşünüyorum. Temennimiz o yönde. İnşallah hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

“TEŞKİLATIN SESİNİ GENEL MERKEZE VERDİLER”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek’in Bolu’ya gelmesinin seçimler öncesi bir değerlendirme olduğunu vurgulayan Doğanay; “Bundan bir ay önce bir toplantı olmuştu. AK Parti olarak bu defa yerel seçimlere giderken sadece tek merkezli bir çalışma ile gitmiyoruz. Tabiri caizse 4 koldan bir çalışma ile birlikte bu çalışmaların bir bütününün ortaya vereceği ürünü de ortaya koyaraktan genel merkezde işi sıkı tutarak bu defa çok farklı çalışmalar yapıyor. Daha önceki dönemde Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan şu anda da Konya Milletvekili olan yerel yönetimler başkan yardımcımız Tahir Akyürek Bolu’ya geldi. Ana kademe il yönetimi, il başkanı, tüm ilçe başkanları ve tüm belediye başkanları aynı zamanda ana kademe gençlik kolları ve kadın kolları başkanları ile birlikte genel seçimler ile alakalı Bolu’yu değerlendirdik. Bu ikinci değerlendirme oldu. Buradaki toplantıda verimli geçti. Teşkilat kendi içerisinde temayül yoklaması tarzında bir çalışma ile birlikte teşkilat ana kademe olarak görüşlerini ortaya koydular. Bu görüşler genel merkeze gidiyor ve değerlendirmelerin hepsi orada yapılıyor. Arkadaşlarımızın görüşlerine başvurdular. Arkadaşlarımız da kendi hür iradeleriyle önümüzdeki yerel seçim süreci ile alakalı Bolu’da ve ilçelerde neler olası gerektiği noktasında teşkilatın sesini genel merkeze verdiler. İnşallah bu süreçte hayırlı olur diyorum” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZİN HUZURUNA ÇIKMAKTAN KORKMUYORUZ”

Nurettin Doğanay, “Gönül Belediyeciliği” anlamında tüm belediyelere talip olduklarını belirterek; “Amacımız Bolu merkez belediyesi olmak kaydıyla nasıl daha önceki seçimlerde tüm ilçelerin hepsini aldıysak bu defaki gayemizde tabi ki budur. Şu an bizde olmayan Mudurnu, Kıbrıscık ve Mengen Belediyeleri var. Bunlarla beraber bizde olan belediyeler ile birlikte halkımızın teveccühüne başvururken doğru isimlerle doğru adaylarla yola çıkarak milletimiz onay verirse Bolulu hemşerilerimiz uygun görürse tüm belediyeleri ilçeler ve beldeler le birlikte talip oluyoruz. İktidar partisi olarak daha iyi hizmet edeceğiz diye milletimizin huzuruna çıkacağız. 17 yıldır bunu yapıyoruz zaten. Ak Partinin özelliği 18 yaşında olan bir parti 17 yıldır iktidarda. Niçin? Çünkü sandığa gitmekten milletimizin huzuruna çıkmaktan korkmuyoruz. “Gönül Belediyeciliği” anlamında bir çalışma yapacağımızı şimdiden vatandaşlarımıza söyleyebilirim” açıklamasında bulundu.