Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Altın Güzellik ve Kuaför Salonunu açıldı.

Altın Güzellik ve Kuaför Salonunu açıldı.


Bolu’nun ilk ve tek diode buz başlıklı epilasyon uygulamasını gerçekleştiren Altın Güzellik ve Kuaför Salonunu Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın kurdele kesim ile açıldı.Kanada Montreal doğumlu olan Fatma Bilir tarafından Bolu’ya kazandırılan Altın Güzellik ve Kuaför Salonu, Tabaklar Mahallesi Börekçiler Sokak Tahirbey Apartmanı No:1 Kat:1 açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz gerçekleştirdi. Açılış pastasının kesilmesinden ardından Yılmaz ve davetliler  Altın Güzellik ve Kuaför Salonunu hizmetleri hakkında işletme sahibi Fatma Bilir’den bilgiler aldılar.

 Bilir, Altın Güzellik ve Kuaför Salonun da Uzman ekip ve en iyi lazer epilasyon cihazı ile 12 ay değil sadece 6 ayda istenmeyen tüylerinizden kurtulabildiklerini, Bolu’nun ilk ve tek diode buz başlıklı epilasyonu acısız ve ağrısız işlem ile 6 seansta % 95’e kadar varan kesin sonuçlarla Altın Güzellik ve Kuaför Salonu’nda alındığı söyledi.

Bilir Altın Güzellik ve Kuaför Salonunda ayrıca, manikür, pedikür, kuaför hizmetleri, saç bakımı, mikro kaynak, keratin bakımı, Brezilya fönü, Afrika örgüsü, cilt bakımı, kalıcı makyaj gibi aklınıza gelen bütün kuaför hizmetleri de verildiğini ifade etti.