Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALSAN VE KAÇAR’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

ALSAN VE KAÇAR’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR
DyorEX Boluspor, Spor Toto 1.ligin 15.haftasında Sakaryaspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın ardından DyorEX Bolusporlu oyuncular Gökhan Alsan ve Tugay Kaçar açıklamalarda bulundu

“Bizim hedefimiz üst sıralar”

DyorEX Boluspor’un galibiyet golünü atan Gökhan Alsan, hedeflerinin üst sıralar olduğunun altını çizerek;“Tüm takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Altı haftalık bir sakatlık sürecim vardı. Bu şekilde geri döndüğüm için çok mutluyum. Güçlü bir şekilde geri dönmek için çok çalıştım. Bizim hedefimiz üst sıralar. Hedefimizden kopmamak adına Sakaryaspor maçı bizim için çok önemliydi. Çaykur Rizespor mağlubiyetini telafi etmemiz gerekiyordu. Telafi ettiğimiz için mutluyuz.” şeklinde konuştu.

“Sakaryaspor karşısında iyi bir oyun ile kazandığımız için çok mutluyuz”

Tugay Kacar ise Sakaryaspor karşısında iyi bir oyunla kazandıklarının altını çizerek; “Sakaryaspor maçını mutlak kazanmak için sahaya çıktık. Takım olarak hepimiz galibiyete inandık. Maçın devre arasında neleri eksik, neleri doğru yaptığımızı konuştuk. İkinci yarıda bu bizim oyunumuza olumlu olarak yansıdı. Geçen hafta iyi bir futbol sergilememize rağmen sonuca ulaşamamıştık. Sakaryaspor karşısında iyi bir oyun ile kazandığımız için çok mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık” dedi..

Etiketler: bolu haberler