Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALMANLAR’A MAĞLUP OLDUK

ALMANLAR’A MAĞLUP OLDUK
Boluspor, ikinci devre hazırlıkları kapsamında Belek'te SG Sonnenhof Großaspach ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 2-1 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlıların tek golünü 48.dakikada Poepon kaydetti.


Boluspor karşılaşmaya Yavuz, Melih, Poepon, Gökhan, Seth, Alimardon, Fethi, Arif, Hakan, Halilovic, Hayrullah ilk on biri ile sahaya çıkarken, ikinci yarıda Bahadır Han, Cumali, Emirhan, Delarge, Dodo, Mutlu, Burak ve Muhammed oyuna dahil oldu.

İlk dakikada golü yedik

SG Sonnenhof Großaspach karşılaşma adeta 1-0 önde başladı. Boluspor orta sahada kaptırdığı top sonrasında cepheden çekilen şut la kalesinde ilk dakikada golü gördü. Bu golle maçın başında skor 1-0 oldu.

Pozisyonları gole çeviremedik

22. dakikada Boluspor maçtaki en tehlikeli atağını Poepon ile geliştirdi. Son anda Poepon’un şutu rakibe çarparak kornere gitti. Kornerden gelen ortaya Seth kale önünde topa vurdu. pozisyon autla sonuçlandı. Boluspor maçın 26.dakikasında bir pozisyon daha yakaladı. Shukurov, ceza sahasına yapılan ortayı kontrol etti, Kırgız oyuncunun şutu kalenin üstünden auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı SG Sonnenhof Großaspach’ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya golle başladık

İkinci devreye Boluspor golle başladı. Dodo orta sahada kaptığı topu ileri uçta Poepon ile buluşturdu. Popen, ceza sahasına girer girmez yerden sert vurdu, top ağlarla buluştu. Bu golle Boluspor maçta beraberliği yakaladı. İkinci yarıda her iki takımda birçok oyuncusuna forma şansı verdi.

Bir anlık hata pahalıya patladı

SG Sonnenhof Großaspach karşılaşmanın 56.dakikasında Boluspor defansının bir anlık hatasını iyi değerlendirdi. Karşılaşmada bir kez daha öne geçen taraf oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca SG Sonnenhof Großaspach, Boluspor’u hazırlık maçında 2-1 mağlup etti.

Yeni transferler ve emirhan ilk kez forma giydi

Kırmızı beyazlılarda yeni transferlerden Arif Morkaya ve Emir Halilovic ilk on birde maça başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise, Dzon Delarge ve Bahadır forma giyerken, Boluspor U19 takımından Antalya/Belek kampına katılan genç oyuncu Emirhan Özer’de ikinci yarıda forma şansı buldu.